دستور پخت تاکو مکزیکی خوشمزه + 2 روش پخت تاکو

تاکو یک غذای مکزیکی خوشمزه با ترکیبی از طعم های مختلف است. تاکوهای مکزیکی معمولا با انواع گوشت تهیه می شوند که تاکو ماهی یکی از انواع آن است.

اصولا این غذا با تورتیلا ذرت سرو می شود و داخل ساندویچ و روی گوشت بسیاری از مخلفات با پنیر چدار یا موزارلا چیده می شود.

در زیر به شما می گوییم که چگونه می توانید، تاکو را با ادویه و طعم بیشتر درست کنید و ساندویچ را با چه چیزی سرو کنید تا غذا خوشمزه تر شود.

دستور تهیه تاکو مکزیکی خوشمزه

مواد لازم برای تاکو مکزیکی

برای مواد میانی:

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت گاو بدون چربی 455 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سیر خرد شده 2 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی 2 و 1/2 قاشق چایخوری
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
  • سس گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
  • استاک یا آب مرغ 1/3 پیمانه

برای سرو تاکوها:

  • نان ترتیلا ذرت 8 عدد
  • پنیر چدار 3/4 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه
  • کاهو خرد شده 2 پیمانه

مرحله اول: گوشت را بپزید

یک تابه نچسب به قطر حدود 30 سانتی متر بردارید. آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود.

حالا تکه های بزرگ گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. آن ها را با فاصله در روغن بگذارید. مقداری نمک و فلفل روی گوشت بپاشید.

اجازه دهید گوشت ، قهوه ای شود. حدود سه دقیقه طول می کشد. سپس تکه های گوشت را بچرخانید. باز کنید تا همه گوشت ها به مدت 2 دقیقه بپزند.

مرحله 2: چاشنی تاکو را اضافه کنید

سیر تازه را خرد کنید. سپس سیر، پودر چیلی، زیره و پودر پیاز را روی گوشت بریزید و مواد را با هم به مدت 1 دقیقه تفت دهید. حالا استاک مرغ و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله سوم: سرو کردن

تمام تاکوهای متوسط ​​مکزیکی را روی حرارت ملایم تفت دهید تا سس سبک و غلیظ شود. حدود 3 تا 5 دقیقه برای این کار کافی است.

تاکوی مکزیکی داغ را با تورتیلا، ذرت، کاهو، پنیر چدار، گوجه فرنگی و غیره سرو کنید.

روش اول طرز تهیه تاکو مکزیکی

1- ابتدا به کمک دستور تورتیلا مواد را آماده کرده و فرم دهید. سپس کورن فلکس مناسب برای تاکو بپزید. می توانید از تابه نچسب استفاده کنید.

2- مقداری روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری داخل آن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. به طور خلاصه، 15 تا 20 ثانیه طول می کشد تا هر طرف تورتیلا قهوه ای شود و بپزد.

3- برای پخت هر طرف تورتیلا به حدود سه چهارم قاشق چایخوری روغن نیاز دارید. می توانید ابتدا نان را در روغن بغلتانید یا با برس چرب کنید و سپس بپزید.

4- تورتیلا را بدون روغن هم می توانید بپزید. هر طرف را ده ثانیه حرارت دهید تا نرم و یکدست شود. سپس نان را در ظرفی ریخته و روی آن را با فویل آلومینیومی یا درب قابلمه بپوشانید و آماده استفاده است.

روش دوم تهیه تاکو با نان ترتیلا است

1- مواد ذرت و نان را به روش قبل آماده کنید. فر یا مایکروفر را روشن کنید. نان را داخل آن بریزید تا کمی گرم شود.

2. با استفاده از برس مناسب، یک لایه نازک روغن کانولا به نان بمالید.

3- سپس فر را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت قرار دهید. حالا هر نان را مطابق شکل روی دو قالب قرار دهید.

تاکو را در فر بپزید

بعد از 10 تا 12 دقیقه تاکوهای مکزیکی آماده هستند.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا در حدود 10 دقیقه است.
همچنین زمان پخت ان در حدودو 15 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر آماده شده است.
تاکو مکزیکی مرغ و بوقلمون را هم می توان به همین روش گفته شده در دستور تهیه کرد.
میتوانید از تاکو در برنامه های غذایی مثل نمونه رژیم کتوژنیک هم استفاده کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک اسفناج ترکی

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا