تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

طرز تهیه اسکالوپ مرغ فرانسوی خوشمزه و لذیذ

در این روش مرغ را در آرد بلغور آغشته کرده و پس از سرخ شدن طعم خوبی پیدا می کند. دلمه مرغ فرانسوی نیز به همین ترتیب تهیه می شود. اما تفاوت این است که فرانسوی ها به جای آرد سمولینا از آرد سفید استفاده می کنند.

به نظر من آرد سمولینا از نظر تردی طعم اسکالوپ رو بهتر میکند. البته می توانید از آرد سفید هم استفاده کنید.

مرغ که اسکالوپ شده خشک نیست اما ترد است و با سس لیمو طعم خوبی دارد. اسکالوپ مرغ مجموعه ای از طعم های منحصر به فرد است که به راحتی و ساده تهیه می شود.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 825 کیلوکالری
  • چربی: 10.8 گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم
  • پروتئین: 175 گرم

 

دستور تهیه اسکالوپ مرغ فرانسوی خوشمزه

مواد لازم

  • سینه مرغ 4-5 عدد
  • آرد سمولینا به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
  • لیمو ترش بزرگ 2 عدد
  • روغن زیتون
  • نمک

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

1- سینه های مرغ را از وسط به دو ورقه نازک برش دهید. آن را بین دو لایه پلاستیک یا سلفون قرار دهید و با چرخ گوشت بزنید تا نازک کند.

۲- آرد سمولینا را در بشقاب بریزید. تکه های مرغ رنده شده را یکی یکی داخل آرد قرار دهید تا روی آنها آرد آغشته شود.

3- روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود. تا جایی که ممکن است سینه مرغ را در تابه بریزید. وقتی یک طرف آن قرمز شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

4- وقتی همه اسکالوپ های مرغ آماده شد، همه را در همان ماهیتابه برگردانید. سعی کنید به آن نمک بپاشید. آب لیمو را نیز اضافه کنید. دلمه های مرغ را ده دقیقه دیگر روی اجاق بگذارید تا طعم خوبی پیدا کند.

بعد از اینکه اسکالپ مرغ پخته شد، جعفری را خرد کرده و برش های لیموی اضافی را اضافه کنید. درب ماهیتابه را تا زمان سرو ببندید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا در حدود 10 دقیقه است.
همچنین زمان پخت ان در حدودو 20 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر آماده شده است.
پس از پوشاندن سینه مرغ با آرد سمولینا ، می توانید آن ها را فریز کرده و قبل از سرخ شدن، مدتی از فریزر خارج کنید.
می توانید از پوره سیب زمینی، کدو سبز یا بادمجان سوخاری در کنار اسکالوپ مرغ استفاده کنید.
می توانید چیکن اسکالوپ مرغ را با پاستا نیز سرو کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

کوفته کباب ترکی استانبولی

رول بیف ماکی ژاپنی

آش شوربای عروس ترکیه ای

ساتای مرغ تایلندی

بریانی قارچ هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا