دستور پخت اصلی سوپ عدس مجارستانی با بادمجان

طرز تهیه سوپ عدس و بادمجان مجارستانی به روش اصلی در خانه

امروز با شما خواهیم بود تا یک غذای جهانی دیگر از کشورهای اروپایی به نام ” سوپ عدس و بادمجان مجارستانی ” تهیه کنید و طرز تهیه این سوپ خوشمزه را یاد بگیرید.

یکی از مهم ترین اجزای این سوپ مجارستانی استفاده از بادمجان و عدس است که طعم خاص و متفاوتی به آن می دهد. در فرهنگ آشپزی ایرانی می توانید غذاهای مشابهی پیدا کنید. بله منظورم همون آش بادمجانه.

اگر به دنبال یک پیش غذای مقوی و خوشمزه هستید، سوپ عدس مجارستانی یک گزینه عالی و دلچسب است. این ماده غذایی به دلیل وجود عدس که سرشار از پتاسیم، پروتئین گیاهی، ویتامین، فیبر، آهن و مواد معدنی است به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سلامت قلب، درمان کم خونی و کاهش فشار خون کمک می کند. این نکته را هم باید بدانید که اگر یک فنجان عدس حدود 200 گرم بخورید، حدود 36 درصد از نیاز روزانه شما به آهن را تامین می کند.

دستور پخت سوچ عدس مجارستانی با بادمجان

مواد لازم برای این سوپ

  1. عدس ریز 2 پیمانه
  2. پیاز خرد شده 2 عدد
  3. سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  4. ساقه کرفس خرد شده ‌2 عدد
  5. بادمجان رنده شده 2 پیمانه
  6. نمک و زردچوبه و فلفل 1 قاشق چایخوری
  7. پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
  8. سرکه سیب 1 پیمانه
  9. برگ بو 2 عدد
  10. آب مرغ 2 لیتر
  11. گشنیز خردشده به مقدار لازم
  12. روغن 2 قاشق غذاخوری
  13. ماست نصف پیمانه
  14. زیره به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ عدس و بادمجان مجارستانی

1- ابتدا کرفس، سیر و پیاز را خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

2- پیاز خرد شده را در تابه بریزید تا سرخ شود. بعد از تفت دادن پیازهای خرد شده، باید کرفس، سیر و پودر پاپریکا را اضافه کنید و مواد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

3- در این مرحله بادمجان را رنده کرده و عدس، آب مرغ، نمک، برگ بو یا برگ ریحان، زردچوبه و فلفل را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

4- سپس سرکه سیب را به مواد دیگر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند.

5- وقتی عدس کاملا پخته و له شد، سوپ آماده است. آنها را در ظرف مناسبی بریزید و با گشنیز خرد شده، ماست و زیره سرو کنید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 120 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

دوکبوکی کره ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا