تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

طرز تهیه پیش غذای بروسکتا گوجه ایتالیایی (بروشتا)

دستور تهیه اصلی بروسکتا یا بروشتا ایتالیایی به گوجه فرنگی

بروسکتا یک پیش غذای خوشمزه به سبک ایتالیایی است. بروشتا (بروسکتا) یک غذای جذاب برای سرو در مهمانی و جمع دوستانه است، که طعم آن همیشه در ذهن شما خواهد بود.

بروسکتا با گوجه فرنگی اصلا سخت نیست و می توانید آن را به راحتی تهیه کنید. اگر به دنبال یک پیش غذای محبوب در بین گیاهخواران هستید، بروسکتا گوجه فرنگی با سبزیجات تازه یک انتخاب عالی است.

برای صبحانه، میان وعده و شام می توانید بروسکتای خوشمزه بخورید. اگر رژیم لاغری دارید پیشنهاد می کنیم آن را برای شام بخورید.

ارزش غذایی

  • کالری: 1233
  • پروتئین: 29.3 گرم
  • چربی: 48.3 گرم
  • کربوهیدرات: 180.31 گرم

 

دستور پخت اصلی بروسکتا ایتالیایی

مواد لازم برای بروسکتا

  1. فلفل و نمک به مقدار لازم
  2. روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  3. پنیر موتزارلا یا پارمزان به مقدار دلخواه
  4. سیر 5 حبه
  5. ریحان تازه 30 گرم
  6. کره 1 قاشق غذاخوری
  7. گوجه‌فرنگی 4 عدد
  8. نان تست 8 عدد

طرز تهیه بروسکتای ایتالیایی

1- ابتدا سیر را بعد از پوست کندن باید له کرد. سپس کره را در یک تابه داغ آب کنید. حالا باید سیر را در کره تفت دهید تا بوی سیر بلند شود و سپس در قابلمه بریزید.

2- گوجه فرنگی خرد شده و ریحان را به سیر خنک شده در کاسه اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید.

3- سپس برش های نان را با برس در روغن زیتون آغشته کنید و در فر یا توستر تست کنید.

نکته مهم: می توانید نان را در یک تابه گریل یا یک ماهیتابه ته ضخیم تست کنید. البته باید قبلا قالب را چرب می کردید و دو طرف نان را با حرارت ملایم تست می کردید.

4- در آخر مخلوط مواد را با قاشق روی نان تست ریخته و پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 25 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
می‌توانید برای تاپینگ از مواد دیگری مانند سبزیجات، کالباس و حبوبات استفاده کنید.
برای درست کردن این غذای ایتالیایی حتما از گوجه‌فرنگی سفت استفاده کنید.
می‌توانید به جای نان تست از نان باگت استفاده کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک اسفناج ترکی

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا