تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی اصل و خوشمزه به سبک رستورانی

راتاتوی خوشمزه و جذاب یک غذای اصیل و قدیمی فرانسوی است که فقط از سبزیجات (بادمجان و کدو سبز) استفاده می کند. این غذای فرانسوی غذای انتخابی برای رژیم گیاهخواری و لاغری است.

بخاطر وجود صیفی و سبزیجات در راتاتوی فرانسوی، یک منبع سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.راتاتوی دستور پخت متفاوتی دارد (به دو روش مختلف، با فر و بدون فر).

ارزش غذایی

  • کالری: 544
  • پروتئین: 20.8 گرم
  • چربی:15.5 گرم
  • کربوهیدرات: 99 گرم

 

دستور پخت راتاتویی فرانسوی اصل به سبک رستورانی

مواد لازم برای راتاتویی

  1. بادمجان بزرگ 2 عدد
  2. روغن زیتون به مقدار لازم
  3. رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  4. گوجه فرنگی 3 عدد
  5. پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
  6. کدوسبز 2 عدد
  7. نمك و فلفل به مقدار لازم
  8. پیاز 1 عدد
  9. سیر 2 حبه

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی بدون فر

1- بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و نمک بپاشید. سپس آنها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و آب اضافی آن گرفته شود. بعد از این مدت بادمجان را آبکشی کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2- برای تهیه سس راتاتویی، گوجه فرنگی و سیر را خرد کرده و همراه با رب گوجه فرنگی، آویشن و نمک در غذاساز بریزید. سپس سس آماده شده را داخل تابه بریزید.

3- کدو سبز و بقیه گوجه فرنگی و پیاز را حلقه حلقه کرده و با بادمجان در ته سینی ماهی قرار دهید. سعی کنید مواد را به طور یکنواخت و نازک خرد کنید تا زمان پخت یکسان باشد. سپس اجزاء باید با روغن روغن کاری شوند و با نمک، آویشن و فلفل پاشیده شوند.

4- روی تابه را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. سپس راتاتوی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

5- در مرحله آخر باید فویل را بردارید و گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا سبزیجات برشته شوند.

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی بدون فر

1- بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک بپاشید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و آب اضافی آن گرفته شود.پس از گرفته شدن آب اضافی ، دوباره باید بادمجان‌ها را برای اینکه آب اضافی‎شان خارج شود، آبکشی کنید و با دست فشار دهید .

2- سیر و پیاز را ورقه‌ای خرد کنید و در ماهیتابه در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

3- کدو حلوایی و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و به پیاز و سیر و بادمجان اضافه کنید. نمک، فلفل و آویشن را روی آن بپاشید.

4- رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در ظرف دیگری تفت دهید و نصف لیوان آب اضافه کنید و روی مواد بریزید. سپس در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید تا مواد بپزند.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
نیازی به پوست گرفتن بادمجان‌ها نیست.
اگر بدون فر درست کردید، می‌توانید در آخر یک عدد تخم‌مرغ روی آن بشکنید.
اگر در فر درست کردید، در آخر می‌توانید روی آن پنیر موزارلا بریزید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

ژیگو فرانسوی

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد روسی

کباب مرغ تندوری هند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا