طرز تهیه راتاتویی فرانسوی اصل و خوشمزه به سبک رستورانی

راتاتوی خوشمزه و جذاب یک غذای اصیل و قدیمی فرانسوی است که فقط از سبزیجات (بادمجان و کدو سبز) استفاده می کند. این غذای فرانسوی غذای انتخابی برای رژیم گیاهخواری و لاغری است.
بخاطر وجود صیفی و سبزیجات در راتاتوی فرانسوی، یک منبع سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.راتاتوی دستور پخت متفاوتی دارد (به دو روش مختلف، با فر و بدون فر).
ارزش غذایی
- کالری: 544
- پروتئین: 20.8 گرم
- چربی:15.5 گرم
- کربوهیدرات: 99 گرم
دستور پخت راتاتویی فرانسوی اصل به سبک رستورانی
مواد لازم برای راتاتویی
- بادمجان بزرگ 2 عدد
- روغن زیتون به مقدار لازم
- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی 3 عدد
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- کدوسبز 2 عدد
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی بدون فر
1- بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و نمک بپاشید. سپس آنها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و آب اضافی آن گرفته شود. بعد از این مدت بادمجان را آبکشی کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2- برای تهیه سس راتاتویی، گوجه فرنگی و سیر را خرد کرده و همراه با رب گوجه فرنگی، آویشن و نمک در غذاساز بریزید. سپس سس آماده شده را داخل تابه بریزید.
3- کدو سبز و بقیه گوجه فرنگی و پیاز را حلقه حلقه کرده و با بادمجان در ته سینی ماهی قرار دهید. سعی کنید مواد را به طور یکنواخت و نازک خرد کنید تا زمان پخت یکسان باشد. سپس اجزاء باید با روغن روغن کاری شوند و با نمک، آویشن و فلفل پاشیده شوند.
4- روی تابه را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. سپس راتاتوی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
5- در مرحله آخر باید فویل را بردارید و گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا سبزیجات برشته شوند.
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی بدون فر
1- بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک بپاشید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و آب اضافی آن گرفته شود.پس از گرفته شدن آب اضافی ، دوباره باید بادمجانها را برای اینکه آب اضافیشان خارج شود، آبکشی کنید و با دست فشار دهید .
2- سیر و پیاز را ورقهای خرد کنید و در ماهیتابه در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
3- کدو حلوایی و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و به پیاز و سیر و بادمجان اضافه کنید. نمک، فلفل و آویشن را روی آن بپاشید.
4- رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در ظرف دیگری تفت دهید و نصف لیوان آب اضافه کنید و روی مواد بریزید. سپس در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید تا مواد بپزند.
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است. |
میتوانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
نیازی به پوست گرفتن بادمجانها نیست. |
اگر بدون فر درست کردید، میتوانید در آخر یک عدد تخممرغ روی آن بشکنید. |
اگر در فر درست کردید، در آخر میتوانید روی آن پنیر موزارلا بریزید. |
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: