دستور پخت ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی + مواد لازم

ساتای مرغ بسیار آسان و البته خوشمزه و معطر است و می توانید از سس بادام زمینی هم استفاده کنید. البته میتوانید ساتای مرغ را با هر نوع سسی نیز سرو کنید، مثلا سس انبه، سس گوجه فرنگی ریحانی یا سس فلفلی چیلی شیرین تایلندی.
شما می توانید این غذای تایلندی را برای وعده های نهار و شام میل و سرو کنید. در بخش زیر طرز تهیه ساتای مرغ تایلندی خوشمزه با سس بادام زمینی را آموزش خواهیم داد.
ارزش غذایی
- کالری: 2887
- چربی: 128.8 گرم
- کربوهیدرات: 73.6 گرم
- پروتئین: 350.9 گرم
دستور تهیه ساتای مرغ با سس بادام زمینی
مواد لازم
- شیر نارگیل 1/2 پیمانه
- سیر 1 بوته
- پودر کاری 1 قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای 1 و 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- سینه مرغ 1 کیلو و 500 گرم
- سیخ چوبی 10 عدد
- برای سس بادام زمینی:
- شیر نارگیل 1 پیمانه
- پودر کاری 1 قاشق غذاخوری
- کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
- استاک آب مرغ 3/4 پیمانه
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- سویا سس 1 قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه ساتای مرغ
ساتای مرغ مزه دار کنید
برای تهیه ساتای مرغ ابتدا سیر را پوست گرفته و رنده کنید.
سپس در یک کاسه متوسط، 1 فنجان شیر نارگیل، سیر رنده شده، 1 قاشق چایخوری پودر کاری، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا دانه های شکر خوب حل شوند.
حالا سینه های مرغ را بشویید و پوست بگیرید. سپس به مکعب های متوسط برش دهید.
سپس برش های مرغ را داخل مواد داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس در ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
سس بادام زمینی درست کنید
یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس 1 پیمانه شیر نارگیل، 1 قاشق غذاخوری پودر کاری، کره بادام زمینی، آب مرغ و 2 پیمانه شکر قهوه ای را در تابه بریزید و کمی با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.
بگذارید 5 دقیقه بجوشد و در این مدت مدام هم بزنید تا 1 دست غلیظ شود. سپس ظرف را از روی گاز بردارید.
حالا آب لیمو و سس سویا را به سس بادام زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر سس را بچشید و به اندازه کافی نمک اضافه کنید. تابه گریل را روی اجاق گاز متوسط قرار دهید تا گرم شود.
طرز پخت ساتای مرغ
حالا مرغ مرینیت شده را از یخچال خارج کنید. سیخ های کباب چوبی را که به مدت 30 دقیقه در آب خیس کرده اند بردارید و تکه های مرغ طعم دار شده را روی سیخ ها قرار دهید. سپس هر طرف مرغ را به مدت 4 یا 5 دقیقه کباب کنید.
نکات مهم برای غذا :
زمان امده سازی این غذا در حدود 30 دقیقه است. |
همچنین زمان پخت ان در حدودو 20 دقیق است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 5 نفر آماده شده است. |
ساتای مرغ را می توانید همراه با برنج و سبزیجات پخته نیز سرو کنید. |
علاوه بر سس بادام زمینی، با هر سس دیگری که دوست داشتید نیز می توانید ساتای مرغ را میل کنید. |
می توانید بجای شیر نارگیل از شیر گاو استفاده کرد. |
آموزش آشپزی بیشتر: