برنج مخلوط سبزیجات چینی + دستور پخت اصلی و سریع

یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای چینی، برنج چینی مخلوط با سبزیجات است که به آن برنج سرخشده نیز میگویند. تمام مواد اولیه این غذا، از برنج و سبزیجات تا گوشت، سرخشده (به همین دلیل یک غذای کالری و مقوی است) و با سس سویا طعم دار میشود.
یکی از مهمترین ویژگیهای غذاهای چینی استفاده از سبزیجات متنوع و طعمهای لذیذ و عطر فوقالعاده آنهاست. در ادامه در بخش مجله آشپزی سایت کوک باش با شما خواهیم بود تا بتوانیم در سریعترین زمان روش پخت برنج مخلوط سبزیجات چینی را آموزش دهیم.
شما میتوانید این غذای لذیذ چینی را برای وعدههای نهار و شام، در کنار خانواده و دوستانتان میل کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 2189
- پروتئین: 101.6 گرم
- چربی: 60.2 گرم
- کربوهیدرات: 347.4 گرم
دستور پخت برنج مخلوط سبزیجات چینی مقوی
دو نکته مهم در تهیه برنج سبزی مخلوط
1- برای پخت این غذا از هویج، پیاز سبز، فلفل دلمهای و فلفل سبز استفاده میشود، اما اگر شما دوست دارید، میتوانید از سبزیجاتی مانند: نخود سبز یا ذرت استفاده کنید.
2- سس سویا شور است و در هنگام استفاده از نمک در این غذای بینالمللی حتماً دقت کنید.
3- شما میتوانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید در تهیه این غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای برنج مخلوط سبزیجات
- برنج 2 لیوان
- زنجبیل به مقدار لازم
- سس سویا 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای 1 عدد
- سیر 2 عدد
- فلفل سبز 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک و فلفل مقدار لازم
- پیازچه 2 عدد
- گوشت پخته 100 گرم
- هویج 2 عدد
- روغن 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه برنج مخلوط سبزیجات چینی
1- در مرحله اول گوشت را با آب، نمک، فلفل و یک حبه سیر بپزید، تا آب آن تمام شود. سپس گوشت را تکهتکه کنید و کنار بگذارید.
2- سپس باید برنج را از یک ساعت قبل در کمی آب و نمک خیس کنید. سپس برنج را با مقدار زیادی آب و کمی نمک بجوشانید و آبکش کنید.
توجه: برای بررسی اینکه آیا برنج آماده آبکش شدن است یا خیر، این کار را انجام دهید: وقتی برنج کف کرد، یک دانه از آن را بین دو انگشت خود فشار دهید. اگر له شد و مغز کمی خام بود آماده تخلیه است.
3- در مرحله سوم باید فلفل دلمه، فلفل سبز، هویج و پیاز سبز را خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رنده شده، سیر و زنجبیل را در روغن به مقدار مشخص تفت دهید.
4- در این مرحله باید تمام سبزیجات خردشده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و سبزیجات را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. البته باید به این نکته توجه کنید که سبزیجات نسبتاً ترد باقی بمانند.
5- در مرحله آخر برنج آبکش شده را با سبزیجات کبابی، گوشت پخته و خردشده، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس سس سویا و چند قاشق غذاخوری آب را به برنج اضافه کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند تا برنج با حرارت ملایم بپزد.
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: