تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت چیکن استراگانف (مرغ) روسی برای 2 نفر

چیکن استراگانف (مرغ) یک غذای روسی که روش پخت آن مشابه بیف استراگانف معروف روسی هست. این غذا در بین ایرانی‌ها بسیار معروف هست. طرز تهیه چیکن مرغ استراگانف آسان است.

چیکن استراگانف اصلی از مرغ، ادویه، خامه و یا شیر تهیه می‌شود. البته به شما خواهیم گفت که اگر دوست دارید کمی روش پخت را تغییر دهید، چگونه این کار را انجام دهید تا چیکن استراگانف طبق ذائقه خودتان سرو کنید.

اگر به دنبال غذایی هستید که کالری بالا، پروتئین و کربوهیدارت بالایی داشته باشد و به دنبال افزایش حجم هستید، پیشنهاد می‌کنیم که حتماً چیکن استراگانف را تست کنید. اما مهم‌ترین موردی که این غذا دارد، کلسترول بالای آن هست که برای رفع این مشکل پیشنهاد می‌کنیم که مقداری دارچین را اضافه کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 878
  • پروتئین: 56.6 گرم
  • چربی: 56.1 گرم
  • کربوهیدرات: 24.3 گرم

 

دستور پخت اصلی چیکن مرغ استراگانف روسی

مواد لازم برای چیکن استراگانف

  • سینه مرغ 1 عدد
  • قارچ 1 پیمانه
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • کره 30 گرم
  • خامه 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم

دستور تهیه چیکن استراگانف خوشمزه روسی

1- برای تهیه چیکن مرغ استروگانف ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیازها را پوست بگیرید و به قطعات برش دهید.

2- پیازها را با کمی روغن در ماهیتابه بریزید و تفت دهید. بعد از طلایی شدن مرغ را اضافه کنید. برای چاشنی مرغ استروگانف. نمک، فلفل، چاشنی کاری یا هر ادویه دیگری که ترجیح می‌دهید را اضافه کنید، مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

3- قارچ‌ها را خرد کرده و در تابه‌ای جداگانه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس آن را به مرغ اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

4- یک قابلمه را روی اجاق بگذارید و شیر را در آن گرم کنید. کره را در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. سپس آرد را کم‌کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.

5- وقتی آرد کاملاً در کره حل شد؛ شیر گرم را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. شیر گرم باعث می‌شود آرد گلوله نشود.

6- مخلوط شیر و آرد را به مرغ اضافه کنید. بگذارید همه مواد با هم به مدت 5 دقیقه بجوشد. همچنین خامه را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مرغ اضافه کنید و مرغ را از روی حرارت بردارید. زیرا حرارت باعث بالا آمدن خامه می‌شود.

7- در نهایت مرغ استروگانف را باید در بشقاب گذاشته و با نان و برنج سرو کنید. پیشنهاد می‌کنیم مرغ استروگانف را با پاستا یا حتی با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 15 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده‌شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
می‌توانید برای تزیین چیکن استراگانف از سیب‌زمینی خلالی و یا سبزی معطر استفاده کنید.
می‌توانید از یک حبه سیر نیز استفاده کنید و آن را همراه با پیازها تفت دهید.
می‌توانید برای طعم دهی بیشتر دو قاشق غذاخوری سرکه انگور در سس مایونز بریزید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بیف استراگانف گوشت روسی

بورک گوشت ترکی

موساک یونانی

مانتی ترکیه ای

ژیگو فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا