کوفته مرغ سوئدی خوشمزه با دستور پخت اصلی برای 4 نفر

کوفته مرغ سوئدی با سس سفید سرو می‌شود. این سس سالم و خوشمزه با خامه و عصاره گوشت یا مرغ درست می‌شود که به‌طور طبیعی کالری بیشتری نسبت به سس ربی یا قرمز دارد.

کوفته مرغ بسیار مغذی است، اما اگر رژیم لاغری دارید، به‌خصوص در روزهایی که مجبورید به باشگاه بروید، گزینه خوبی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی شما خواهد بود.

کوفته مرغ سوئدی سرشار از پروتئین و مواد مفید است که در نتیجه خوردن آن به کودکان توصیه می‌شود.

تهیه این غذا سخت نیست و می‌توانید به‌راحتی این غذا را بپزید و در کنار خانواده میل کنید.

دستور پخت اصلی کوفته مرغ سوئدی

مواد لازم برای کوفته مرغ برای 4 نفر

  1. سینه مرغ چرخ شده 2 عدد
  2. سیر 2 حبه
  3. پیاز 1 عدد
  4. تخم‌مرغ 1 عدد
  5. آرد سوخاری یا خرده‌نان 1/2 لیوان
  6. جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری
  7. سس سویا 1 قاشق غذاخوری
  8. آب مرغ 1/2 لیوان
  9. آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
  10. خامه 2 قاشق غذاخوری
  11. نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی

1- در مرحله اول سینه مرغ، پیاز و سیر را با هم چرخ می‌کنیم، سپس در ظرفی می‌ریزیم، آرد سوخاری، سس سویا، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

2- سپس بعد از یکدست شدن مخلوط گوشت، جعفری خردشده را اضافه کرده و با دست کوفته‌ها را به‌اندازه یک گردو بردارید.

3- روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن، کوفته‌ها را داخل روغن داغ بریزید و در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه کوفته‌ها سرخ شوند.

4- بعد از سرخ شدن کوفته‌ها، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید تا در مراحل بعدی استفاده شود.

5- سپس روغن باقیمانده و آب گوشت را در کف تابه با آب مرغ و آرد مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود.

6- بعد از غلیظ شدن سس، حرارت را کم کنید و خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید، در آخر کوفته‌ها را به سس اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید تا کوفته‌ها و سس با هم بجوشند و طعم مواد را به خود بگیرند.

7- در نهایت می‌توانید کوفته مرغ سوئدی را با نان، برنج یا اسپاگتی سرو کنید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 20 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده‌شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد اولویه روسی

کباب مرغ تندوری هند

بورک اسفناج ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا