دستور پخت اصلی بیف استراگانف گوشت (رستورانی) برای 4 نفر

بیف استراگانف گوشت یک غذای روسی که مواد اولیه آن شامل تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ میشود. برخی این غذای بین المللی را بدون خامه با سس سفید هم درست میکنند. اما طعم آن با خامه پر چرب بسیار خوشمزه تر و البته پر کالری تر است. البته اگر در رژیم لاغری هستد سعی کنید زیاد از سس و حتی خامه استفاده نکنید.

مهم‌ترین قسمت بیف استراگانف فیله گوشت قرمز هست. اما برخی آن را با مرغ هم پخت می‌کنند و برای تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می‌کنند که به آن چیکن استراگانف است.

ما ایرانی‌ها با گوشت قرمز مشکلی نداریم و علاقه داریم تا از آن در انواع غذا و وعده‌های اصلی خودمان (نهار – شام) استفاده کنیم. طعم و مزه این گوشت با کمک روش پخت بیف استراگانف بسیار جذاب خواهد بود.

در ادامه به شما خواهیم گفت که طرز تهیه بیف استراگانف روشی آنچنان هم سخت نیست و می‌توانید در زمان کوتاهی این غذای پرطرفدار و سنتی روسی را پخت کنید و در کنار خانواده و دوستانتان میل بفرمایید.

همچنین اگر شما قصد دارید که رژیم لاغری ورزشی بگیرید و اگر به باشگاه بدن‌سازی هم می‌روید و نیاز به پروتئین بالا دارید، می‌توانید در وعده نهار این غذا را میل کنید و به باشگاه بروید.

دستور تهیه بیف استراگانف گوشت روسی

مواد لازم برای 4 نفر

  1. فیله گوشت 600 گرم
  2. قارچ 300 گرم
  3. خامه 250 گرم
  4. کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بیف استراگانف

1- در مرحله اول استیک‌ها را به تکه‌های هم‌اندازه برش می‌دهیم، مستطیل‌هایی با ابعاد ۲*۵ معمولاً مناسب هستند. اگر از استیک استفاده می‌کنید، بیف استروگانف خوشمزه‌تر خواهد بود.

پیشنهاد می‌کنیم گوشت را چند بار با گوشتکوب بکوبید تا بهتر بپزد.

2- در این مرحله گوشت را با پیاز تفت دهید تا دو طرف آن کمی برشته شود. دقت کنید که شعله زیاد نداشته باشد چون گوشت سفت می‌شود. سپس یک فنجان آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

3- در این مرحله گوشت را از ماهیتابه خارج کرده و کمی از آب گوشت را رزرو کرده و قارچ‌های ریز شده را در همان ماهیتابه با آب گوشت با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ‌ها به آب نیاز نداشته باشند.

4- سپس خامه را اضافه کرده و یکی دو بار گوشت را اضافه کنید تا طعم مواد مخلوط شود. اگر نمی‌خواهید از خامه استفاده کنید، می‌توانید کمی آرد را در آب گوشت مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

5- اگر سس خیلی سفت بود کمی شیر یا آب اضافه کنید و اگر خیلی رقیق بود مقداری آرد اضافه کنید تا سس یکدست شود.

غذای شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف مناسبی بریزید و میل کنید.

دیدید که طرز تهیه و پخت این غذای بین‌المللی روسی و کاملاً پرکالری چقدر ساده و راحت هست.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 40 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده نهار – شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
می‌توانید این غذا را با یک سالاد خوشمزه و یا حتی با برنج نوش جان کنید.
می‌توانید سس خردل را هم برای طعم دار کردن بیف استراگانف اضافه می‌کنند.
می‌توانید برای تزیین آن از چیپس خلالی و یا سیب‌زمینی سرخ‌شده استفاده کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک گوشت ترکی

موساک یونانی

مانتی ترکیه ای

چیکن استراگانف روسی

ژیگو فرانسوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا