پای اسفناج و پنیر یونانی (پای سبزیجات) ؛ دستور تهیه اصلی

امروز با شما هستیم تا طرز تهیه نوعی پای اسفناج و پنیر یونانی را آموزش دهیم. همانطور که می دانید انواع پای ها شامل یک لایه خمیری هستند که داخل آن ‌ها را با مواد مختلف مخصوص هر نوع دستور پر می‌کنند. به طور مثال پای سیب و پای گردوی کاراملی ( به عنوان دسر) با میوه‌ها و مواد شیرین پر می‌شوند امال پای گوشت و سیب‌زمینی و پای ماکارونی ( به عنوان وعده اصلی) با انواع مواد غذایی پر می‌شوند و می‌توانید آن‌ها را به عنوان غذای اصلی سرو نمایید.

فیلینگ این پای از ترکیب اسفناج، پنیر پارمزان، پیازچه، تخم‌مرغ و خامه تهیه می‌شود. همچنین این پای به دلیل داشتن اسفناج سرشار از مواد مغذی ، فیبر و ویتامین‌هاست. اگر فکر می کنید که تهیه این غذای یونانی کمی سخت هست، اصلاا نگران نباشید. زیرا دستور پخت این پای سبزیجات بسیار راحت است و در زمانی کوتاه آماده می شود.

دستور پخت پای اسفناج و پنیر یونانی رژیمی مناسب

مواد لازم برای پای سبزیجات

  • اسفناج 1 کیلوگرم
  • پیازچه 5 عدد
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • خامه 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا مقدار لازم
  • خمیر پای مقدار لازم
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه پای اسفناج و پنیر یونانی

1- ابتدا اسفناج ها را شسته و در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند (اسفناج آب می دهد و نیازی به اضافه کردن آب نیست). بعد از تمام شدن آب اسفناج، آن را کمی تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

2- در مرحله دوم پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس پیازها را در ظرفی بریزید و با اسفناج پخته شده، 2 عدد تخم مرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کنید.

3- سپس باید خمیر پای را به دو قسمت تقسیم کنید. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم، قسمتی از خمیر را با سنجاق خمیر نازک پهن می کنیم و کف قالب می گذاریم.

4- سپس مخلوط اسفناج آماده شده را در قالب و روی خمیر بریزید. سپس کمی پنیر پارمزان یا پنیر پیتزای رنده شده روی اسفناج بپاشید و با چنگال مخلوط کنید.

5- قسمت دوم خمیر را پخش کنید، برش های مساوی از خمیر ببرید و روی اسفناج را با خمیر بپوشانید. بعد از اتمام کار روی خمیر را با زرده تخم مرغ یا کره آب شده چرب کنید و مقداری پنیر ریز رنده شده روی آن بپاشید.

6- در نهایت صفحه پای را باید به مدت 30-40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید قرار دهید تا خمیر طلایی شود. بعد از پخته شدن پای، آن را از فر خارج کرده و با ماست سرو کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 90 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این دسر را برای وعده نهار – شام – پیش غذا سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
می‌تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به‌ویژه در افراد میان‌سال و کهن‌سال باشد.
اسفناج حاوی شن‌ریزه است و باید تا چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن‌های آن ته‌نشین شود و به‌تدریج از اسفناج‌های رویی بردارید و با آب سرد آب‌کشی کنید تا شن‌های ته‌نشین شده دوباره به اسفناج‌ها نچسبند.
می‌تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به‌ویژه در افراد میان‌سال و کهن‌سال باشد.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد اولویه روسی

کباب مرغ تندوری هند

بورک اسفناج ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا