تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

گریل چیکن پنه ایتالیایی ؛ دستور تهیه این غذای خوشمزه

امروز قصد داریم تا برای شما در مورد یک غذای ایتالیایی سبک یک آموزش جذاب را تهیه کنیم. اگر عاشق انواع غذای پنه هستید، پیشنهاد می‌کنیم که یک‌بار گریل چیکن پنه ایتالیا را میل کنید تا طعم و بوی ایتالیا برای شما آشکار شود.

اگر دوست دارید که یک میان وعده خوشمزه داشته باشید و در کنار خانواده یک روز عالی را سپری کنید، این گریل چیکن خوشمزه را برای شما آموزش خواهیم داد.

خیلی از بانوان در ایران عادت دارند که پاستا را دوباره دم می‌کنند، شما می‌توانید آن را دوباره دم کنید، یا آنکه کمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبکش کردن کمی در روغن زیتون تفت دهید.

شما می‌توانید این غذای بین‌المللی ایتالیایی را در وعده‌های صبحانه و شام و یک میان عده روزانه هم میل کنید.

دستور پخت اصلی گریل چیکن ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم این غذای ایتالیایی

  • سینه مرغ 2 عدد
  • پاستای مدادی 1 بسته
  • پنیر چدار 4 ورقه
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون – جعفری و ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه گریل چیکن ایتالیایی

1- ابتدا باید پنه (پاستای مدادی) را بپزید و آبکش کنید. پس از آبکشی پنه، آن روی سینه مرغ بریزید و به اندازه کافی نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید.

2- در مرحله بعد داخل تابه کمی روغن بریزید و مرغ را سرخ کنید تا پخته شود. سپس آن را با یک چاقو به شکل نازک برش دهید. می‌توانید مرغ را به راحتی کباب کنید یا برای پخت در فر قرار دهید.

3- ماهیتابه‌ای برمی‌داریم، داخل قابلمه کمی روغن می‌ریزیم، سیر خردشده را داخل روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. بعد از تفت دادن سیر ریز شده، رب گوجه‌فرنگی و 1/2 پیمانه آب را اضافه کرده و در حالی که حرارت را زیاد می‌کنیم، مخلوط می‌کنیم تا سس به جوش بیاید.

4- بعد از جوشاندن سس حرارت را کم کنید تا شکل خود را حفظ کند. سپس جعفری خرد شده، ریحان، پنیر چدار، فلفل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

5- در نهایت ماکارونی آبکش شده را باید به سس اضافه کرده و مخلوط کنید تا طعم‌ها و عطرها با هم مخلوط شوند. سپس آن را در ظرف کشیده و با روغن‌زیتون و تکه‌های مرغ تزیین کرده و سرو کنید.

اگر شما هم نظری در مورد این آموزش آشپزی دارید حتماً در بخش کامنت برای ما ارسال بفرمایید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

دوکبوکی کره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا