دستور پخت مقلوبه مرغ و بادمجان عراقی و فلسطینی (لذیذ و خوشمزه)

مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای عربی بسیار خوشمزه، فوق العاده و جذاب است. اگر از تهیه و خوردن غذاهایی مانند عدس پلو، ماکارونی یا پلو خسته شده اید و می خواهید رژیم غذایی متنوعی داشته باشید، مقلوبه مرغ و بادمجان جایگزین بسیار خوبی است.

این غذا را می توانید برای ناهار و شام سفارش دهید. مواد لازم این غذا برای 4 نفر تهیه می شود، که پخت آن حدود 45 دقیقه زمان می برد، و زمان کل آن حدود 2 ساعت هست.

دستور تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان

  • مرغ 4 تکه
  • بادمجان 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • بادام 100 گرم
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • برنج 4 پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

تهیه پیش نیازها

1- بادمجان را بشویید. سپس آن را گرد کنید و کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان طعم نمک را بگیرد.

2- یک ماهیتابه را روی اجاق گاز متوسط ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

3- کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و آب آن را بگیرید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

4- گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش دهید.

5- زعفران را تخمیر کنید تا خوش رنگ شود. برای طعم بهتر مرغ و بادمجان، کمی پودر هل به زعفران اضافه کنید.

پخت برنج

1- برای تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا برنج را از حدود 1 الی 2 ساعت قبل در یک کاسه متوسط ​​بریزید و روی برنج را با مقدار مناسب آب بپوشانید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید خیس بخورد.

2- بعد از این مدت آب را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

3- حالا برنج خیس خورده را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم برنج کمی نرم شود و تفاله آن نرم شود. سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

تهیه مرغ

1- پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را هم رنده کنید.

2- ماهیتابه ای را روی آتش گاز قرار می دهیم و بعد از گرم شدن مقداری روغن در آن می ریزیم سپس پیاز و سیر را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت می دهیم.

3- حالا مرغ را روی پیاز و سیر بگذارید و کمی پودر دارچین و ادویه کاری اضافه کنید.

4- مرغ را سرخ کنید تا کمی سرخ شود و طعم ادویه به خود بگیرد.

سس مرغ را درست کنید

1- برای تهیه سس له شده مرغ و بادمجان مرغ سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید.

2- سپس رب گوجه فرنگی خانگی را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا خمیر روشن و درشتی به دست آید.

3- سپس کمی آب یا آب مرغ اضافه کنید و به آن زمان بدهید تا سس مرغ نسبتا غلیظی به دست آید. سپس گاز را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.

چیدن مقبوله مرغ و بادمجان

1- یک ماهیتابه یا قابلمه نچسب را روی اجاق گاز قرار دهید. ابتدا کمی محلول زعفران و هل را کف قابلمه بریزید.

2- سپس لایه به لایه ابتدا بادام و سپس گوجه فرنگی خرد شده، مرغ سرخ شده، بادمجان و سیب زمینی را ته قابلمه می گذاریم، سپس سس مرغی که درست کرده اید را روی مواد می ریزیم.

3- حالا برنج شسته شده را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید. سپس مقدار باقیمانده زعفران و پودر هل را روی برنج بریزید.

4- حرارت را کم کنید و بگذارید برنج بپزد. بشقاب مناسب سرو را بردارید و در قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را به آرامی و با احتیاط بچرخانید.

آموزش آشپزی بیشتر:

پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

بورک سیب زمینی مارپیچی ترکی

کسادیا پنیری مکزیکی

کیش لورن فرانسوی

بورک سبزیجات ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا