تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت مقلوبه مرغ و بادمجان عراقی و فلسطینی (لذیذ و خوشمزه)

مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای عربی بسیار خوشمزه، فوق العاده و جذاب است. اگر از تهیه و خوردن غذاهایی مانند عدس پلو، ماکارونی یا پلو خسته شده اید و می خواهید رژیم غذایی متنوعی داشته باشید، مقلوبه مرغ و بادمجان جایگزین بسیار خوبی است.

این غذا را می توانید برای ناهار و شام سفارش دهید. مواد لازم این غذا برای 4 نفر تهیه می شود، که پخت آن حدود 45 دقیقه زمان می برد، و زمان کل آن حدود 2 ساعت هست.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 3354
  • چربی: 164.7 گرم
  • کربوهیدرات: 328.6 گرم
  • پروتئین: 127.3 گرم

 

دستور تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

مواد لازم

  • مرغ 4 تکه
  • بادمجان 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • بادام 100 گرم
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • برنج 4 پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

تهیه پیش نیازها

1- بادمجان را بشویید. سپس آن را گرد کنید و کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان طعم نمک را بگیرد.

2- یک ماهیتابه را روی اجاق گاز متوسط ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

3- کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و آب آن را بگیرید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

4- گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش دهید.

5- زعفران را تخمیر کنید تا خوش رنگ شود. برای طعم بهتر مرغ و بادمجان، کمی پودر هل به زعفران اضافه کنید.

پخت برنج

1- برای تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا برنج را از حدود 1 الی 2 ساعت قبل در یک کاسه متوسط ​​بریزید و روی برنج را با مقدار مناسب آب بپوشانید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید خیس بخورد.

2- بعد از این مدت آب را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

3- حالا برنج خیس خورده را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم برنج کمی نرم شود و تفاله آن نرم شود. سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

تهیه مرغ

1- پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را هم رنده کنید.

2- ماهیتابه ای را روی آتش گاز قرار می دهیم و بعد از گرم شدن مقداری روغن در آن می ریزیم سپس پیاز و سیر را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت می دهیم.

3- حالا مرغ را روی پیاز و سیر بگذارید و کمی پودر دارچین و ادویه کاری اضافه کنید.

4- مرغ را سرخ کنید تا کمی سرخ شود و طعم ادویه به خود بگیرد.

سس مرغ را درست کنید

1- برای تهیه سس له شده مرغ و بادمجان مرغ سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید.

2- سپس رب گوجه فرنگی خانگی را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا خمیر روشن و درشتی به دست آید.

3- سپس کمی آب یا آب مرغ اضافه کنید و به آن زمان بدهید تا سس مرغ نسبتا غلیظی به دست آید. سپس گاز را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.

چیدن مقبوله مرغ و بادمجان

1- یک ماهیتابه یا قابلمه نچسب را روی اجاق گاز قرار دهید. ابتدا کمی محلول زعفران و هل را کف قابلمه بریزید.

2- سپس لایه به لایه ابتدا بادام و سپس گوجه فرنگی خرد شده، مرغ سرخ شده، بادمجان و سیب زمینی را ته قابلمه می گذاریم، سپس سس مرغی که درست کرده اید را روی مواد می ریزیم.

3- حالا برنج شسته شده را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید. سپس مقدار باقیمانده زعفران و پودر هل را روی برنج بریزید.

4- حرارت را کم کنید و بگذارید برنج بپزد. بشقاب مناسب سرو را بردارید و در قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را به آرامی و با احتیاط بچرخانید.

آموزش آشپزی بیشتر:

پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

بورک سیب زمینی مارپیچی ترکی

کسادیا پنیری مکزیکی

کیش لورن فرانسوی

بورک سبزیجات ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا