خورش گوشت و چغندر روسی خوشمزه و مقوی ؛ دستور پخت اصلی

اگر دوست دارید تا یک خورشت جذاب و جدید را در وعده‌های غذایی خودتان تست کنید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً خورشت گوشت و چغندر قرمز را امتحان کنید. این غذا یک غذای بین‌المللی روسی هست و طرفداران زیادی در جهان دارد. این غذای روسی به خاطر داشتن گوشت دارای کالری بسیار زیاد هست و برای ورزشکاران بسیار مناسب هست.

شاید طعم چغندر قرمز کمی مطبوع نباشد، اما با کمک سایر موادی که در لیست زیر وجود دارد، شما می‌توانید یک خورشت خوشمزه و پرکالری را در وعده غذایی خودتان داشته باشید.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که اگر فعالیت روزانه خودتان و یا سایر اعضای خانواده بالا هست، حتماً این غذا را در وعده نهار سرو کنید. زیرا می‌تواند انرژی بالایی را در کنار غذای اصلی، برای بدن تأمین کند.

نکات و جزییات این غذا را در انتهای این آموزش آشپزی برای شما آماده کرده‌ایم.

طرز پخت خورش گوشت و چغندر روسیه پرکالری

مواد لازم خورشت روسیه

  • گوشت 300 گرم
  • چغندر قرمز 3 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 2 عدد
  • هویج 2 عدد
  • جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • سرکه 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه خورش گوشت و چغندر روسیه

1- در مرحله اول برای پخت این غذای روسی باید گوشت چرخ کرده را در قابلمه ریخته و با یک عدد پیاز رنده شده تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 4 پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

2- چغندر قرمز را پوست گرفته و رنده کنید، چغندر رنده شده، سرکه و مقداری روغن را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

3- سپس شکر( به مقدار کافی) و رب گوجه فرنگی را به مواد فوق اضافه کرده و تفت دهید، پس از پختن رشته چغندر از روی حرارت بردارید و برای استفاده در ظرفی قرار داده و کنار بگذارید.

4- کره، پیاز خرد شده و مقداری روغن را در ماهیتابه ای و روی حرارت ملایم بریزید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند. پس از پخته شدن و نرم شدن پیازها، هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید، سپس به بقیه مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا هویج ها مانند مواد قبلی نرم شوند.

5- بعد از 1 الی 2 ساعت از پختن گوشت، سیب زمینی های خرد شده را به گوشت اضافه کنید، حدود یک ربع صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند، سپس موادی را که قبلا تفت داده شده بود به گوشت اضافه کنید.

6- بعد از یک ربع می توانید جعفری خرد شده، گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده (در بخش نکات روش پوست گرفتن صحیح ان توضیح داده شده است) ، سیر رنده شده، فلفل و نمک را اضافه کنید.

7- در اینجا دقت کنید که در حدود 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس خورش را با نان و خامه ترش یا ماست پرچرب سرو کنید.

این غذا آماده شده است و می توانید برای یک وعده نهار خوشمزه از آن میل کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 60 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می توانید، این دسر را برای وعده ناهار سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری با پروتئین بالا دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
روش پوست کندن گوجه فرنگی: 30 ثانیه داخل آب داغ قرار دهید. سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید. حالا با خیال راحت پوست آن را جدا کنید.
میتوانید به جای سس فلفل از سس ماکارونی آماده استفاده کنید و با افزودن فلفل آن را تند کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی

کوکوی سیب زمینی پاکستانی

بولانی کچالو افغانستانی

پوره سیب زمینی کامچوری هندی

راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا