سیب زمینی عسلی کنجدی چینی ؛ طرز تهیه + مواد لازم

اگر دوست دارید تا یک غذای چینی ساده را تست کنید، ما امروز قصد داریم تا برای شما در مورد دستور پخت سیبزمینی عسلی کنجدی یک آموزش عالی را آماده کنیم.
طرز تهیه این غذا بسیار ساده هست و اگر شما بتوانید حدود 30 دقیق وقت بگذارید، میتوانید سیبزمینی کنجدی عسلی را تهیه کنید.
زمان پخت این غذا در حدود 15 الی 20 دقیقه خواهد بود و زمان تهیه و آمادهسازی اولیه در حدود 15 دقیق خواهد بود.
شما میتوانید این غذای شیرین و پر از کربوهیدرات را در وعدههای صبحانه و حتی شام میل بفرمایید.
البته موادی که در لیست زیر وجود دارد، برای 4 نفر منظور شده است. اما اگر شما قصد دارید تا کمی وزن مناسب و بدون چربی مضر را کسب کنید، میتوانید به اندازه 2 نفر از این 4 نفر میل به فر مایید.
ارزش غذایی
- کل کالری: 788
- کل چربی: 6.1 گرم
- کل کربوهیدرات: 174.4 گرم
- کل پروتئین: 16.5 گرم
طرز تهیه سیب زمینی عسلی کنجدی چینی
مواد لازم این سیب زمینی چینی
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- دانه کنجد 4 قاشق چایخوری
- سیر 4 حبه
- سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری
- سس سویا 1/4 قاشق چایخوری
- نمک مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی چینی
1- در ابتدا و پس از پوست کندن و برش سیب زمینی ها به اندازه دلخواه، سیب زمینی ها را در ظرفی با آرد ذرت، سس فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.
2- به اندازه کافی روغن (در صورت داشتن رژیم غذایی مناسب، از روغن کمی استفاده کنید) در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
3- پس از داغ شدن روغن، فلفل ها را در روغن فرو کنید تا سرخ (قهوه ای طلایی) شوند، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
4- بعد از انجام مراحل بالا ، 2 قاشق غذاخوری روغن و سیر رنده شده را روی ماهیتابه با حرارت متوسط اضافه کنید. سپس سس سویا، رب گوجه فرنگی، عسل، نمک و چند قاشق آب جوش را پس از کمی تفت دادن اضافه کنید و هم بزنید تا سس بخوبی بجوشد.
5- سیب زمینی های سرخ شده را بعد از کمی جوش آمدن سس، اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
6- سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی سیب زمینی ها کنجد می پاشند و با پیاز خرد شده تزئین کرده و سرو می کنند.
اکنون می توانید این غذای خوشمزه و شیرین چینی را با دوستان و خانواده در یک صبح مفرح میل کنید.
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: