تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت اصلی کباب مرغ تندوری هند با ادویه مخصوص

اگر به سلیقه مردم هند آشنایی ندارید ، باید بدانید که آنها اکثر از غذاهای تند بسیار استفاده می کنند. امروز قصد داریم برای شما یک کباب هندی بسیار تند بنام کباب مرغ تندوری را آموزش دهیم.

شما می توانید کباب مرغ تندوری را به عنوان وعده نهار و شام میل کنید.

ارزش غذایی

  • کل کالری: 1507
  • کل چربی: 82.4 گرم
  • کل کربوهیدرات: 18.6 گرم
  • کل پروتئین: 162.2 گرم

 

دستور تهیه کباب مرغ تندوری خوشمزه

مواد لازم برای مرغ تندوری هند

  • ران مرغ 6 عدد
  • ماست 1 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • فلفل سبز تند 2 عدد
  • زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • زیره سابیده 1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز سابیده 1 قاشق چایخوری
  • رنگ خوراکی قرمز چند قطره
  • روغن و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه کباب مرغ تندوری

1- در مرحله اول مرغ را بشویید و روی سطح مرغ را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید سپس ران مرغ را به مدت 30 دقیقه در آب نمک سرد خیس کنید، سپس ظرف را در این مدت در یخچال قرار دهید.

2- برای تهیه سس تنوری، پیاز، سیر، ماست، آبلیمو، چند قاشق غذاخوری روغن مایع، ادویه، نمک و رنگ خوراکی را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید به جای رنگ خوراکی از زعفران یا زردچوبه استفاده کنید.

3- ران های مرغ را از کاسه آب نمک خارج کرده و با سس تند داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا تمام سطح مرغ به سس آغشته شود. سپس حداقل 8 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مرغ مزه دار شود.

4- سپس مرغ را از کیسه فریزر خارج کنید. سپس فر را با حداکثر درجه حرارت روشن کنید و مرغ را در سینی فر قرار دهید و صبر کنید تا برشته شود. برای اینکه مرغ طعم و رنگ بهتری پیدا کند باید بعد از 15 دقیقه از فر خارج کنید و سپس در سس آغشته شود و دوباره در فر قرار گیرد.

5- می توانید مرغ را در فر گریل کنید یا مرغ را در فر بپزید. بعد از اینکه مرغ کاملا پخت، آن را در ظرفی ریخته و با ماست سرو کنید.

6- به جای ادویه های ذکر شده می توانید از 2 قاشق چایخوری ادویه گرم ماسالا استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش آشپزی کباب مرغ تندوری خوشمزه و تند، برای شما همانند طعم آن جذاب باشد.

اگر شما هم دستور پخت خاصی در مورد آن دارید حتما برای ما در بخش نظرات ارسال کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک گوشت ترکی

بیف استراگانف گوشت روسی

موساک یونانی

مانتی ترکیه ای

چیکن استراگانف روسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا