طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی با نان ترتیلا و انچیلادا مرغ تند

چیکن انچیلادا مکزیکی (مرغ و ساده) یک غذای تند است. مناسب برای افرادی که غذاهای تند دوست دارند. کم و زیاد کردن چاشنی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. انچیلادا گونه های مختلفی دارد که از گوشت نیز برای مواد اولیه خود استفاده می کنند، مانند انچیلادا با نان ترتیلا که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. انچیلادا مرغ نوعی سمبوسه است.

اگر فکر می کنید تهیه این غذای بین المللی کار سختی است، باید بگوییم که اصلا اینطور نیست و می توانید با کمی دقت آن را تهیه کنید. شما می توانید این غذا را به عنوان وعده غذایی نهار و شام میل بفرمایید.

طرز تهیه انچیلادا مرغ با نان تورتیلا

مواد لازم این عذای مکزیکی

  • نان ترتیلا 10 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • خامه ترش 1 لیوان
  • پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
  • پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه انچیلادا مکزیکی

1- فر را روشن کرده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، تورتیلاها را در تابه قرار دهید تا داغ شوند، اما برای این کار می توانید از مایکروفر هم استفاده کنید.

2- پنیر چدار و پنیر پیتزا رنده شده را با هم مخلوط کرده و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید و نان را حلقه حلقه کنید و در ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید و مرتب کنار هم قرار دهید.

3- داخل تابه مقداری روغن می ریزیم سپس پیاز و سیر را خلالی خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند. پس از انجام این کار باید گوجه فرنگی ریز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، نصف پیمانه آب، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد پخته و سس یکدست شود.

4- سس را روی نان تورتیلا بمالید. سپس روی سس باقی مانده را با مخلوط پیتزا و پنیر چدار بپوشانید و ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا انچیلادا آماده شوند.

5- ناخیلا را در ظرفی بریزید و با کاهوی خرد شده و خامه ترش تزیین کنید و در کنار خانواده و دوستان نوش جان کنید.

در ادامه در مورد طرز تهیه انچیلادا مرغ مکزیکی تند صحبت می کنیم و به شما آموزش می دهیم.

دستور تهیه اصلی انچیلادا مرغ تند

مواد لازم برای انچیلادا مرغ

  • نان ترتیلا 10 عدد
  • سینه مرغ پخته 2 عدد
  • پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
  • نمک مقداری

طرز تهیه انچیلادا مرغ تند

1- داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. خمیر تورتیلا را به ترتیب در تابه قرار دهید و پس از حباب زدن آن را برگردانید تا طرف دیگر نان آماده شود.

2- سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار داده و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

3- سپس دو پیمانه آب، پودر سیر، رب گوجه فرنگی، نشاسته ذرت، پودر زیره، پودر پیاز و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید تا بجوشد و پس از کمی جوشیدن، سس را از روی حرارت بردارید.

4- تورتیلای تمام شده را در سس فلفلی که آماده کردید بغلتانید. بین هر نان و رول مقداری مرغ پخته و مقداری پنیر بریزید. داخل بشقاب را با پیرکس چرب کنید و نان را به تناوب آماده و سپس آنها را کنار هم قرار دهید.

5- حالا باید بقیه سس را روی نان ریخته و پهن کنید (زیاد سس نریزید). روی مواد را با پنیر باقی مانده بپوشانید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه گرم می کنیم.

6- انچیلادا مرغ را از فر خارج کرده، در ظرفی بریزید و با پیاز خرد شده، سالاد و خامه ترش تزیین کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 15 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 5 نفر، آماده شده است.
می توانید، این دسر را برای وعده نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری با پروتئین بالا دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.
میتوانید به جای سس فلفل از سس ماکارونی آماده استفاده کنید و با افزودن فلفل آن را تند کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک اسفناج ترکی

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا