تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

چیکن پارمزان (پیتزایی) ایتالیایی ؛ دستور پخت اصلی + مواد لازم

دستور پخت اصلی چیکن پارمیزان ایتالیایی خوشمزه و مقوی

تهیه پارمزان مرغ ایتالیایی به دلیل اینکه در دو مرحله درست می‌شود زمان زیادی می‌برد. در مرحله اول برای تهیه پارمزان مرغ لازم، مرغ را سرخ کنید. در مرحله دوم به همراه سس گوجه‌فرنگی که تهیه کردید پنیر را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و مرغ کمی از سس را به خود بگیرد.

اگر رژیم ندارید می‌توانید مقدار زیادی سس روی مرغ بریزید. اما اگر در حین رژیم می‌خواهید طعم پارمزان مرغ را میل کنید، بهتر است روی تکه‌های مرغ کمی سس بریزید.شما می‌توانید این غذا را برای صبحانه و حتی دبه عنوان پیش غذا برای نهار و شام نیز میل کنید.

ارزش غذایی

  • کل کالری: 1648
  • کل چربی: 61.3 گرم
  • کل کربوهیدرات: 128.9 گرم
  • کل پروتئین: 144.1 گرم

 

دستور پخت چیکن پارمزان ایتالیا

مواد لازم این غذا

  • سینه مرغ 2 عدد
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • پارمزان رنده شده 1 پیمانه
  • ریحان مقداری

طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیا

1- سینه‌های مرغ را به چهار لایه نازک برش دهید. آرد سوخاری، پنیر پارمزان رنده شده و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بزنید تا یکدست شود.

2- چند قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای روی حرارت متوسط بریزید. سینه‌های مرغ را در تخم‌مرغ بکوبید، سپس در مخلوطی از آرد سوخاری و پنیر له کنید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود. سینه‌های مرغ را در ماهیتابه بریزید تا قهوه‌ای رنگ شود سپس کنار بگذارید.

مرحله دوم

1- کره را در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر را ریزریز کنید و در کره تفت دهید تا نرم شود. سپس رب گوجه‌فرنگی، 1/4 پیمانه آب، مقداری ریحان خردشده، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

2- سس را در ظرف فر بریزید و سینه‌های مرغ سرخ‌شده را روی آن قرار دهید. یک قاشق از سس را روی هر نوار مرغ بمالید و در صورت تمایل یک تکه موزارلای تازه روی آن بمالید.

3- سپس ظرف را به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مرغ پارمزان آماده شود.

4- روی هر سینه مرغ می‌توانید مقداری پنیر موزارلا بریزید. به این ترتیب، درست قبل از اینکه آن را در فر قرار دهید، چند برش پنیر موزارلا روی مرغ سرخ‌شده قرار دهید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است.
می‌توانید، این دسر را برای وعده صبحانه سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری با پروتئین بالا دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
این غذا شباهت زیادی به خوراک مرغ پنیری دارد که با تکه‌های مرغ ریز شده و نان سیر تهیه می‌شود.
می‌توانید آن را با نان، پوره سیب‌زمینی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و … نیز سرو کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

ژیگو فرانسوی

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد روسی

کباب مرغ تندوری هند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا