سالاد روسی (سالاد الویه روسی)؛ دستور پخت با سس مخصوص

آموزش آشپزی سالاد اولویه روسی ، یک پیش غذای خوشمزه برای قبل شام

سالاد روسی یا سالاد الویه روسی به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده مقوی است. اگر دوست دارید تا یک شام سبک تهیه کنید، گزینه خوبی را انتخاب کرده اید. حتی می توانید در دورهمی های خانوادگی یا دوستانه هم این دسر را تهیه کرده و میل کنید.

همیشه در تهیه سالاد الویه اصلی روسی از کالباس استفاده می شود. اما اگر دوست ندارید از آن در غذا استفاده کنید بستگی به ذائقه شما دارد.

غذاهای روسی همیشه انتخاب خوبی برای دسر و پیش غذا است. پیشنهاد می کنیم از انواع غذاهای بین المللی روسی استفاده کنید.

اگر قصد دارید تا در دوران رژیم بتوانید از این دسر روسی استفاده کنید، ماست موجود در سالاد روسی به شما کمک می کند مصرف سس مایونز را کاهش دهید تا بتوانید از این سالاد به عنوان غذای رژیمی استفاده کنید.

دستور پخت و تهیه سالاد روسی خوشمزه

مواد لازم برای سالاد روسی

  • سیب زمینی 3 عدد
  • هویج 4 عدد متوسط
  • نخود فرنگی 1 پیمانه
  • کالباس 400 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • خیارشور 5 عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
  • ماست به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد روسی

1- سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک بپزید. به طوری که در هنگام خرد کردن، له نشوند.

2- سپس هویج ها را در قابلمه ای دیگر بپزید و در آخر هویج و سیب زمینی را خرد کنید.

3- پس از پخته شدن و پوست کندن تخم مرغ ها، آنها را به مکعب های کوچک برش دهید. همینطور خیارشور و سوسیس را خرد کنید.

4- سپس باید بقیه مواد خرد شده را همراه با نخود فرنگی در ظرف بریزید.

5- مخلوط سس مایونز، شیر، نمک و ادویه جات را به سالاد اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا سس کاملا با سالاد مخلوط شود.

6- برای مخلوط شدن طعم مواد سالاد، سالاد روسی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر، آماده شده است.
می توانید، این دسر را برای وعده پیش غذا قبل از شام و همینطور شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
اگر از طعم هویج پخته لذت نمی برید، میتوانید هویج را به صورت خام رنده کرده و در سالاد بریزید.
برای تهیه سالاد روسی با پیازچه و شوید، میتوانید هر مقدار که دوست دارید، شوید و پیازچه در سالاد بریزید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بیف استراگانف گوشت روسی

بورک گوشت ترکی

موساک یونانی

مانتی ترکیه ای

چیکن استراگانف روسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا