کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی؛ دستور تهیه اصلی + مواد لازم

امروز قصد داریم برای شما یک غذای خوشمزه از کشور ایتالیا را آموزش دهیم. کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا یک غذای بیار پرکالری و دارای انواع ویتامین برای افرادی هست که قصد دارند افزایش کالری داشته باشند.
شما می توانید این غذا را به عنوان یک دسر و میان وعده قبل از شام در کنار دوستان و حتی در تولد هم میل کنید.
ارزش غذایی
- مجموع کل کالری: 2583
- مجموع کل چربی: 92.9 گرم
- مجموع کل کربوهیدرات: 340 گرم
- مجموع کل پروتئین: 91.1 گرم
دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی خوشمزه
مواد لازم
- آرد 3 لیوان
- مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- شیر 3/4 لیوان
- آب 1/2 لیوان
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق چایخوری
- کالباس 200 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
- ذرت 1 لیوان
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
دستور تهیه کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا
1- ابتدا باید مایه مخمر فوری و ½ فنجان آب ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس شیر، روغن زیتون، دو پیمانه آرد، نمک و شکر را اضافه کنید، سپس یک لیوان آرد باقی مانده را اضافه کنید.
2- پیشنهاد می کنیم مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید، پس از چند دقیقه از ورز دادن خمیر، ظرفی را چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید. تا اندازه خمیر دو برابر شود.
3- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پخش کنید، با یک روش ساده با فنجان، خمیر را دایره ای شکل کنید.
4- مواد دیگر شامل: کنسرو ذرت، پنیر پارمزان، سوسیس چرخ کرده، سیر چرخ کرده و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری از این مایه را روی هر خمیر مخلوط کنید سپس خمیر را تا کنید و لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید. لبه های خمیر را باید با فشار دادن لبه چنگال به هم فشار داده و بچسبانید.
5- کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و خمیر را داخل آن قرار دهید و با زرده تخم مرغ کمی آب رقیق کرده و روی خمیر بزنید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کلزون ها طلایی شوند.
در نهایت می توانید آن را سرو کنید و در کنار دوستان و خانواده خود از آن لذت ببرید.
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: