کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی؛ دستور تهیه اصلی + مواد لازم

امروز قصد داریم برای شما یک غذای خوشمزه از کشور ایتالیا را آموزش دهیم. کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا یک غذای بیار پرکالری و دارای انواع ویتامین برای افرادی هست که قصد دارند افزایش کالری داشته باشند.

شما می توانید این غذا را به عنوان یک دسر و میان وعده قبل از شام در کنار دوستان و حتی در تولد هم میل کنید.

دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم این غذای ایتالیایی

  • آرد 3 لیوان
  • مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شیر 3/4 لیوان
  • آب 1/2 لیوان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • کالباس 200 گرم
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
  • ذرت 1 لیوان
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه

دستور تهیه کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا

1- ابتدا باید مایه مخمر فوری و ½ فنجان آب ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس شیر، روغن زیتون، دو پیمانه آرد، نمک و شکر را اضافه کنید، سپس یک لیوان آرد باقی مانده را اضافه کنید.

2- پیشنهاد می کنیم مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید، پس از چند دقیقه از ورز دادن خمیر، ظرفی را چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید. تا اندازه خمیر دو برابر شود.

3- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پخش کنید، با یک روش ساده با فنجان، خمیر را دایره ای شکل کنید.

4- مواد دیگر شامل: کنسرو ذرت، پنیر پارمزان، سوسیس چرخ کرده، سیر چرخ کرده و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری از این مایه را روی هر خمیر مخلوط کنید سپس خمیر را تا کنید و لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید. لبه های خمیر را باید با فشار دادن لبه چنگال به هم فشار داده و بچسبانید.

5- کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و خمیر را داخل آن قرار دهید و با زرده تخم مرغ کمی آب رقیق کرده و روی خمیر بزنید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کلزون ها طلایی شوند.

در نهایت می توانید آن را سرو کنید و در کنار دوستان و خانواده خود از آن لذت ببرید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

دوکبوکی کره ای

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

کوفته مرغ سوئدی

سوپ برش روسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا