کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی؛ دستور تهیه اصلی + مواد لازم

امروز قصد داریم برای شما یک غذای خوشمزه از کشور ایتالیا را آموزش دهیم. کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا یک غذای بیار پرکالری و دارای انواع ویتامین برای افرادی هست که قصد دارند افزایش کالری داشته باشند.

شما می توانید این غذا را به عنوان یک دسر و میان وعده قبل از شام در کنار دوستان و حتی در تولد هم میل کنید.

دستور پخت کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم این غذای ایتالیایی

  • آرد 3 لیوان
  • مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شیر 3/4 لیوان
  • آب 1/2 لیوان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • کالباس 200 گرم
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
  • ذرت 1 لیوان
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه

دستور تهیه کالزونه کالباس و ذرت ایتالیا

1- ابتدا باید مایه مخمر فوری و ½ فنجان آب ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس شیر، روغن زیتون، دو پیمانه آرد، نمک و شکر را اضافه کنید، سپس یک لیوان آرد باقی مانده را اضافه کنید.

2- پیشنهاد می کنیم مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید، پس از چند دقیقه از ورز دادن خمیر، ظرفی را چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید. تا اندازه خمیر دو برابر شود.

3- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پخش کنید، با یک روش ساده با فنجان، خمیر را دایره ای شکل کنید.

4- مواد دیگر شامل: کنسرو ذرت، پنیر پارمزان، سوسیس چرخ کرده، سیر چرخ کرده و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری از این مایه را روی هر خمیر مخلوط کنید سپس خمیر را تا کنید و لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید. لبه های خمیر را باید با فشار دادن لبه چنگال به هم فشار داده و بچسبانید.

5- کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و خمیر را داخل آن قرار دهید و با زرده تخم مرغ کمی آب رقیق کرده و روی خمیر بزنید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کلزون ها طلایی شوند.

در نهایت می توانید آن را سرو کنید و در کنار دوستان و خانواده خود از آن لذت ببرید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

دوکبوکی کره ای

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

کوفته مرغ سوئدی

سوپ برش روسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا