دستور تهیه کسرول کوردن بلو فرانسوی (خوراک مرغ) + مواد لازم اصلی

چیکن کوردن بلو یک سینه مرغ است که با پنیر و ژامبون پر شده و سپس سرخ شده یا سرخ شده است. اما اگر مرغ خرد شده بود باید چه کاری را انجام دهیم؟ پر کردن سینه مرغ به دلیل ضخامت کم کار ساده ای نیست و احتمال باز شدن سینه مرغ پس از دوخت وجود دارد.

اما در کسرول کوردن بلو نیاز به مرغ ریش ریش شده دارید و می توانید از هر قسمتی از مرغ استفاده کنید. حتی اگر مرغ را به غذای دیگری اضافه کنید، می توانید از آن استفاده کنید. همچنین می توانید یک یا دو عدد مرغ سوخاری را از بیرون ببرید و ریش ریش کنید. تهیه این غذا کار سختی نیست و می توانید طرز پخت آن را در زمان های عادی یاد بگیرید و آن را تهیه کنید.

این غذا را می توانید برای ناهار سرو دهید. همچنین مواد لازم برای این غذا برای 8 نفر کافی است.

دستور پخت کسرول کوردن بلو فرانسوی خوشمزه

مواد لازم برای کسرول کوردن بلو

  • مرغ پخته 1 عدد (حدود 5 پیمانه ریش ریش شده)
  • ژامبون خرد شده 250 گرم
  • پنیر موزورلا 120 گرم
  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • شیر کامل 3 پیمانه
  • آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • کره برای روی کسرول 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کسرول کوردن بلو (خوراک مرغ فرانسوی)

1- کف یک ظرف مناسب برای فر را چرب کنید. مرغ پخته شده را برش زده و در کف تابه بریزید و پخش کنید.

2- برش های کالباس را روی مرغ قرار دهید، سپس روی سوسیس را با تکه های پنیر بپوشانید.

3- کره را در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا خمیر نرم شود و شروع به جوشیدن کند.

4- سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. آب لیمو، نمک، فلفل و سس خردل را برای طعم دادن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن کمی هم بزنید تا سس یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید.

5- در مرحله بعد باید سس سفید را روی کشک بریزید تا تمام شود.

6- آرد سوخاری (یا بیکینگ پودر خشک) را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کرده و روی سس سفید بریزید. سطح ظرف را با آن بپوشانید.

7- قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 30-40 دقیقه گرم کنید. زمانی که مرغ به رنگ آبی طلایی درآمد، آن را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس کاسه را برش می دهیم و سرو می کنیم.

حالا می توانید این غذای بین المللی فرانسوی را در کنار خانواده خودتان میل بفرمایید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده نهار نیز سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودای رنده شده استفاده کنید.
می توانید از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بورک اسفناج ترکی

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا