خورش قیمه عراقی (نجفی) ؛ طرز تهیه + مواد اصلی آن

خورش قیمه نجفی یکی از غذاهای سنتی عراق و یکی از معروف ترین غذاهای نذری است که در ماه محرم سرو می شود. امروز طرز تهیه خورش قیمه عراقی را به شما آموزش می دهیم که می توانید همراه با غذای اصلی خود برای شام یا ناهار بخورید.

اگر فکر می کنید شباهت زیادی به قیمه ایرانی دارد، کاملا در اشتباه هستید. زیرا این غذا شباهت زیادی به گوشت چرخ کرده یا کوبیده گوشت دارد.

از ادویه ها و مواد لازم خورش قیمه نجفی موادی مانند: نخود، گوشت پخته، پیاز، گوجه فرنگی، دارچین، هل و پودر لیمو (لیمو عمانی) را ذکر می کنیم.

خوردن آب گوشت چرخ کرده عراقی با نان سنگک و برنج مرسوم است. در این مطلب در سایت کوک باش طرز تهیه قیمه عراقی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

اگر قصد رژیم گرفتن دارید پیشنهاد می کنیم که مقدار زیادی از این خورش قیمه را نخورید. زیرا کربوهیدرات و کالری بالایی دارد.

دستور پخت اصلی خورش قیمی عراقی (نجفی)

مواد لازم قیمه عراقی

  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • نخود 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم شده 4 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1 قاشق غذاخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

1- مثل همیشه باید نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. یک عدد پیاز را خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده و نخود خیس خورده و البته کمی زردچوبه را اضافه می کنیم.

2- باید آنقدر سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس باید 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و در قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. برای اینکه نخود و گوشت آرام آرام بپزد، در قابلمه را ببندید.

3- بعد از پختن گوشت و نخود آب را از مواد جدا کنید. سپس باید مخلوط گوشت و نخود را با چرخ گوشت خوب بکوبید تا نرم و یکدست شود.

4- یک پیاز دیگر را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گوجه در بیاید.

5- در این مرحله آب گوشت، گوشت چرخ کرده، پودر دارچین و زعفران تخمیر شده را به رب و مخلوط پیاز اضافه کرده و تا زمانی که سوپ بجوشد، مخلوط کنید.

6- بعد از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه مزه دار شوند.

7- پس از به دست آمدن طعم غذا، خورش قیمه نجیفی را در ظرف ریخته و روی آن را کره بریزید و با برنج سرو کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 300 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را به عنوان چاشنی برای وعده شام و نهار نیز سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
برای تهیه قیمه نجفی با لپه کافی است به جای نخود از لپه استفاده کنید.
می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان چاشنی با برنج و نان سنگک نیز میل کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

ژیگو فرانسوی

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد روسی

کباب مرغ تندوری هند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا