طرز تهیه دوکبوکی کره ای با سس مخصوص + مواد لازم کیک برنجی

غذاهای کره‌ای از جمله غذاهایی هست که بسیار در جهان معروف هستند. یکی از بهترین آنها دوکبوکی کره‌ای است که بسیار خوشمزه و البته تا حدودی با مزاج ما ایرانیان اوکی هست.

دوکبوکی کره‌ای یک غذای کامل هست که می‌توانید برای وعده‌های ناهار و شام از آن استفاده کنید. برای تهیه دوکبوکی کره‌ای در ابتدا باید کیک برنجی را آماده کنیم و سپس دوکبوکی کره‌ای را پخت کنیم.

از جمله مواد اصلی آن، سبزیجات و کاهو هست. که باعث شده است این غذای کره‌ای، با داشتن کالری کم و البته ارزش غذایی بالا، مناسب افرادی باشد که قصد دارند رژیم لاغری بگیرند.

اگر قصد دارید برای خوردن این غذا تا کره بروید دست نگه دارید، امروز قصد داریم برای شما طرز تهیه دوکبوکی کره‌ای را آموزش دهیم. به عنوان غذای تند (سس تند چیلی) همراه با کیک استوانه‌ای برنجی، کیک ماهی و سبزیجات مخصوص، یکی از بهترین غذاهای کره‌ای هست.

مواد لازم این غذا برای 4 نفر هست و زمان پخت آن در حدود 45 دقیق طول می کشد.

دستور پخت دوکبوکی کره‌ای با سس مخصوص و کیک برنجی

مواد لازم برای کیک برنجی:

  • آرد برنج 200 گرم
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • آب جوش 100 میلی‌لیتر
  • روغن کنجد 1 قاشق

مواد لازم برای دوکبوکی:

  • پیازچه خردشده 1 دسته
  • آب جوش 4 پیمانه
  • پودر فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری
  • ماهی کولی خشک‌شده (اختیاری) 5 عدد
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری
  • روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • کلم سفید خردشده 50 گرم
  • رب فلفل چیلی یا رب گوجه 4 قاشق
  • تخم‌مرغ آب پز شده 3 عدد
  • نودل 1 بسته
  • کیک ماهی 25 گرم
  • کنجد خام یا بوداده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دوکبوکی

1- آرد برنج و نمک را در کاسه بریزید و هم بزنید و یک لیوان آب جوش را برای به‌دست آمدن حالت خمیری، اضافه کنید.

2- در ادامه خمیر به‌دست آمده را 40 دقیق روی بخارپز قرار دهید. اگر نمی‌خواهید غذا به ته بچسبد، یک کاغذ روغنی در کف صافی قرار دهید. مراقب باشید تا آب بخارپز کافی باشد و در صورت لزوم به آن آب جوش اضافه کنید.

3- در این مرحله باید یک تخته صاف یا سینی با روغن کنجد چرب کرده و خمیر را روی آن بگذارید و با کمک گوشت‌کوب آن را بکوبید تا کمی خنک شود. حالا که خنک شد باید با دستتان به وبی ورز دهید تا آماده کند.

4- بعد از اینکه به خوبی ورز دادید، باید آن را به‌صورت رول‌هایی به اندازه 2 سانتی‌متر رول دهید و سپس آنها را به‌اندازه 5 سانتی‌متر برش دهید.

دستور تهیه دوکبوکی

1- در ابتدا ماهی کولی آنها را باید پاک کنید و 4 پیمانه آب جوش قرار دهید و صبر کنید تا 30 دقیقه در حرارت بماند و بعد از نیم ساعت، بهتر است دربیاورید.

2- باید سس مخصوص دوکبوکی، سری (رنده شده)، پودر فلفل، شکر، سس سویا، روغن کنجد و رب گوجه را در کاسه با هم مخلوط کنید. بعد از ترکیب آنها باید آب جوش را به ان اضافه کرده و 5 دقیق صبر کنید تا به خوبی بجوشد.

3- در این زمان باید کیک برنجی را بعد از 5 دقیق در همان آب جوش بریزید و صبر کنید تا حدود 10 – 15 دقیقه با مواد به خوبی بجوشد و بپزند.

4- بعد از ترکیب کردن مواد، می‌توانید پیازچه، نودل، کیک ماهی، تخم‌مرغ آب پز و کلم (خردشده) را به آن اضافه کنید و بعد از حدود 8 تا 10 دقیقه باید آن را خاموش کنید.

5- برای سرو کردن دوکبوکی کره‌ای، می‌توانید روی آن کنجد بریزید و مقداری پیازچه (خردشده) غذا را زیباتر می‌کند.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد روسی

کباب مرغ تندوری هند

بورک اسفناج ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا