تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی ؛ دستور تهیه و مواد لازم

راویولی نیز نوعی پاستا ایتالیایی است که با موادی مانند گوشت، پنیر و اسفناج تهیه می شود. هنگام تهیه انواع راویولی سعی کنید آنها را به صورت نیم دایره یا دایره بپزید. در ایتالیا مرسوم است که راویولی را با سس، آب گوشت، مرغ یا سبزیجات سرو می کنند. معروف ترین نوع خمیر این غذای بین المللی مخلوطی از گوشت، اسفناج و پنیر است.

همچنین این غذا برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مطلقا مناسب نیست و اگر قصد دارید این غذا را برای وعده غذایی رژیمی میل کنید، بهتر است آن را به عنوان ناهار یا شام میل کنید.

ارزش غذایی

  • مجموع کل کالری: 2291
  • مجموع کل چربی: 84.7 گرم
  • مجموع کل کربوهیدرات: 254.2 گرم
  • مجموع کل پروتئین: 127.2 گرم

 

دستور پخت راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی

مواد لازم

  • آرد سفید 3 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آب 1/2 پیمانه
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • اسفناج خرد شده پخته شده 1/2 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
  • سیر 1 حبه

طرز تهیه این راویولی گوشت و اسفناج

1- ابتدا برای تهیه خمیر باید ابتدا آرد سفید و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را به شکل تپه کوچکی روی یک تخته بغلتانید و وسط آن را گودال ایجاد کنید.

2- سپس دو عدد تخم مرغ را در وسط قرار دهید و زرده را به آرامی با چنگال بشکنید و آرد را هم بزنید. این کار را تا زمانی که خمیر بدست آید ادامه دهید.

3- آب داغ را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به هم بچسبد. سپس باید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در این حالت بگذارید.

4- در همین حین گوشت چرخ کرده را با کره در ماهیتابه بریزید و سیر را روی آن رنده کنید و خوب تفت دهید.

5- سپس اسفناج، تخم مرغ، جعفری، نمک و پنیر پیتزا را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید. بعد از 5 دقیقه تفت دادن، مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید به اندازه کافی خنک شود.

6- پس از 15 دقیقه خمیر را خارج کرده و با وردنه روی صفحه پهن کنید. توجه داشته باشید که ضخامت خمیر باید 2 یا 3 میلی متر باشد. با قاشق مقداری از مخلوط گوشت را بلند می کنیم و روی خمیر می گذاریم.

7- حالا یک طرف خمیر را برگردانید و به دست بچسبانید. سپس از چنگال برای ایجاد شیار در لبه های خمیر استفاده کنید. پس از انجام این مرحله، راویولی ها باید خشک شوند.

8- پس از خشک شدن راویولی ، قابلمه را پر از آب کنید، یک قاشق نمک داخل آن بریزید و روی گاز بگذارید و وقتی جوش آمد، راویولی ها را با احتیاط داخل آن بگذارید. بعد از 20 دقیقه می توانید آن را از آب در حال جوش خارج کنید.

9- آن را در بشقاب بگذارید و با سس مخصوص و با استفاده از موادی که از قبل کنار گذاشته اید، می توانید راویولی گوشت و اسفناج را در کنار خانواده میل کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 40 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 20 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 3 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای نهار و شام نیز سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید راویولی را پس از آبکش کردن به همراه پنیر در فر یا مایکروفر قرار داد تا حالت برشته پیدا کند.
راویولی گوشت و اسفناج را میتوانید فریزکنید و با آن لازانیای راویولی درست کنید.
می توانید به جای جوشاندن، آنها را درون قابلمه ی پر از روغن بیندازید و سرخ کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

کوفته مرغ سوئدی

سوپ برش روسی

پای اسفناج و پنیر یونانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا