قورمه لوبیا افغانی؛ طرز تهیه و مواد لازم تهیه این غذای بین المللی

اگر شما دوست دارید که یکی از بهترین غذاهای خوشمزه از کشورهای همسایه خودمان یعنی افغانستان را میل کنید، پیشنهاد میکنیم که حتماً این آموزش آشپزی قورمه لوبیا افغانی را یاد بگیرید.
این غذا به خاطر طعم عالی و مواد لازم آن یک غذای باب میل ما ایرانیان هست. همچنین طعم و طبع آن برای ما ایرانیان عالی هست و هم مشکلی بابت طعمان نخواهید داشت و جز اینکه خودتان و یا کسی از همراهانتان، از انواع خورشت لوبیا دچار ناراحتی میشود.
اگر شما قصد دارید که افزایش حجم بگیرید میتوانید از قورمه لوبیا در کنار دیگر غذای خودتان، مانند نهار و شام استفاده کنید. اما اگر قصد لاغری و رژیم دارید این غذای بینالمللی افغانی گزینه خوبی برای لاغر دن و لاغر ماندن نیست.
این غذا به خاطر گیاهی بودنش دارای مواد معدنی بسیار زیادی هست. اگر قصد دارید آن را به تنهایی برای وعده نهار و یا شام میل کنید، گزینه خوبی برای افرادی هست که قصد دارند رژیم لاغری بگیرند.
ارزش غذایی
- مجموع کل کالری: 658
- مجموع کل چربی: 43.2 گرم
- مجموع کل کربوهیدرات: 54.8 گرم
- مجموع کل پروتئین: 15 گرم
دستور پخت اصلی قورمه لوبیا افغانی مقوی
دستور پخت این غذا آن چنان سخت نیست و میتوانید در مدت زمان کوتاهی آن را طبخ کنید. پس بدون اینکه بیشتر وقت شما گرفته شود برویم به سراغ آموزش و طرز تهیه این غذای مقوی افغانی.
مواد لازم
- خوراک لوبیا کنسروی 1 قوطی
- پیاز کوچک 1 عدد
- روغن 3 قاشق
- گشنیز خردشده 2 قاشق
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- سیر رنده شده 3 حبه
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه 2 قاشق
- پودر نعناع خشک
- آب 2 فنجان
- نمک و فلفل قرمز
طرز تهیه قورمه لوبیا
1- ابتدا باید لوبیاهای کنسرو شده را خوب بشویید.
2- روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
3- در این زمان باید پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا قهوهای طلایی شود.
4- وقتی پیازها ذر حالت پخته شدن است، میتوانید: لوبیا، آب، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر، زیره، رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
5- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد. اگر آب خوراک است بهتر است کمی فیلتر شود و روغن روی سطح غذا بماند.
6- در صورت تمایل بعد از اینکه قورمه لوبیا آماده شد، میتوانید قبل از هم زدن نعناع خشک را به مواد آن اضافه کنید. در آخر میتوانید آن را با نان سرو کنید.
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 45 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است. |
میتوانید، این غذا را برای یک میان وعده قبل از شام، نهار و شام نیز سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
آموزش آشپزی بیشتر:
ممنون از آموزش خوبتون
سایت شما رو تازه پیدا کردم
سایت خوبی دارید