سوشی ژاپنی خوشمزه به همراه دستور پخت اصلی + مواد لازم

امروز قصد داریم برای شما طرز تهیه سوشی ژاپنی خوشمزه زا آموزش دهیم. آموزش سوشی ژاپنی کار سخت و پیچیدهای نیست و شما میتوانید در زمان بسیار کوتاهی، اگر سرعت کافی در پخت داشته باشید، این میان وعده خوشمزه را آماده کنید.
گرچه طبع این غذا برای ما ایرانیان آن چنان جالب نیست، اما این غذا به عنوان یک غذای جهانی شناخته شده است و طرفداران بسیار زیادی دارد.
مواد لازم و طرز تهیه این غذای ژاپنی در نقاط مختلف جهان کمی متفاوت هست و در ایران هم چند مدل سوشی با ادویه و افزودنیهای دیگر سرو میشود.
اما امروز برای شما آموزش آشپزی سوشی ژاپنی با دستور پخت اصلی را تهیه کردهایم، که میتوانید از طریق آموزش زیر، آن را برای خودتان و خانوادهتان پخت کنید.
بیشتر ایرانیها طعم سوشی ژاپنی را به دلیل استفاده از ماهی خام نمیپسندند. اگر از این مدل ماهی خوشتان نمیآید یا یکی از دوستانتان اذیت شده است، پیشنهاد میکنیم قبل از قرار دادن آن در بستهبندی جلبک و سپس قرار دادن آن در سوشی، آن را کمی کباب کنید.
حتی اگر استفاده از سرکه برنج برای شما و دوستانتان کمی مشکل است، توصیه میکنیم 3 واحد سرکه سیب، 1 واحد آب و مقدار کمی شکر را جایگزین کنید.
همچنین این غذا به عنوان یک غذای رژیمی به حساب می آید و اگر قصد دارید که تناسباندام داشته باشید و از میان وعدههای حجیم و دارای کالری زیاد دوری کنید؛ این غذای بین المللی ژاپنی توصیه میشود.
ارزش غذایی
- مجموع کل کالری: 902
- مجموع کل چربی: 34.8 گرم
- مجموع کل کربوهیدرات: 95.5 گرم
- مجموع کل پروتئین: 38.7 گرم
دستور پخت اصلی سوشی ژاپنی خوشمزه و رژیمی
مواد لازم تهیه سوشی
- برنج 2/3 لیوان
- سرکه برنج 3 قاشق
- شکر 3 قاشق
- نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- جلبک نوری 4 ورق
- خیار بدون پوست 1 عدد
- آووکادو خردشده 1 عدد
- گوشت ماهی 250 گرم
طرز تهیه سوش خوشمزه ژاپنی
1- در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد تا بجوشد. سپس برنج را داخل آن میریزیم. وقتی برنج پخت و نرم شد از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
2- سپس سرکه برنج، شکر و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی برنج بریزید.
3- فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. جلبکها را در سینی فر قرار دهید و آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه گرم کنید.
4- در حالی که از فر بیرون میآورید روی هر کدام یک لایه برنج بمالید. خیار را پوست گرفته و رنده کنید و به 4 قسمت برش دهید و هر قسمت را روی یک طرف از لایه جلبک پهن کنید.
5- بعد، باید آووکادو را بچینید و ماهی را به همان ترتیب روی لایههای سوشی همانند مرحله قبل قرار دهید.
6- در این قسمت باید جلبکها را کمکم بغلتانید تا کاملاً رول شود. در ژاپن رسم هست که این کار را با کمک چوب خاصی به نام بامبو میسازند.
7- در آخر میتوانید رول را با چاقو به ضخامت دلخواه برش دهید و سرو کنید. نوش جان.
نکات مهم برای غذا:
زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 20 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است. |
میتوانید، این غذا را برای یک میان وعده قبل از شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
میتوانید قبل از قرار دادن آن در بستهبندی جلبک و سپس قرار دادن آن در سوشی، آن را کمی کباب کنید. |
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: