دستور پخت اصلی تارت خردل فرانسوی با گوجه فرنگی (میان وعده مقوی)

اگر شما علاقه خاصی به میل کردن پیش غذا دارید ، می توانید این وعده خوشمزه فرانسوی بنام ” تارت خردل فرانسوی ” را میل کنید.

اگر شما قصد دارید تا افزایش حجم بگیرید، می توانید این غذای بین المللی به عنوان یک پیش غذا و میان وعده عالی قبل از شام میل کنید.

مواد لازم این غذا برای 4 نفر ، آماده شده است. امیدوارمی که بتوانید با کمک این دستور پخت بتوانید در زمان کوتاهی، این غذا را آماده کنید.

طرز تهیه تارت خردل فرانسوی با گوجه فرنگی

مواد لازم برای تارت خردل

  • آرد نیم کیلو
  • شیر 1 پیمانه
  • خردل 4 قاشق
  • گوجه فرنگی پوست کنده 6 یا 7 عدد
  • نعناع و جعفری ساطوری 2 قاشق
  • کره آب کرده 250 گرم
  • نمک و فلفل

طرز تهیه تارت خردل با گوجه فرنگی

1- در مرحله اول باید آرد را با کره و شیر و کمی نمک مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا خمیر سفتی به دست آید که به دست نچسبد. اگر احساس کردید مقدار آرد کم شده می توانید کمی بیشتر اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود. خمیر را در ظرف دربسته قرار دهید و تا دو ساعت به صورت زاویه دار بخوابید.

2- در این مرحله، گوجه فرنگی ها را باید روی دستمال کاغذی بگذارید تا آب آن خارج شود.

3- بعد از دو ساعت روی صفحه پخت کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پخش کنید. ضخامت خمیر باید حدود 2 یا 3 میلی متر باشد. یک قالب دایره ای بردارید و خمیر را روی آن پهن کنید.

4- سپس خمیر پای را در قالب قرار دهید و مواد اضافه شده را از لبه قالب جدا کنید. با استفاده از چنگال می توانید کف خمیر را چند بار سوراخ کنید تا حالت اولیه پیدا کند.

5- سپس می توانید سس خردل را روی خمیر مالیده و سپس گوجه فرنگی را با نعنا و جعفری مخلوط کرده و روی خردل بریزید.

6- در نهایت تارت خردل را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد بپزید.

این تارت خردل و گوجه فرنگی آماده است و می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام میل کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا