تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت اصلی آکاراجه برزیلی + مواد لازم اصلی

آکاراجه برزیلی، یک پیش غذای عالی برای کسانی هست که قصد دارند از غذاهای سنتی کشورهای آمریکای لاتین میل کنند. دستور پخت این غذا بسیار ساده است و کار چندان خاصی ندارد.

شما می توانید این غذا را برای یک پیش غذا و همچنین برای وعده های شام (اگر که قصد دارید رژیم لاغری بگیرید) میل کنید.

زمان آماده سازی این غذا در حدود 30 دقیقه است و زمان پخت آن هم در حدود 30 دقیقه، که در مجموع می توانید در یک ساعت این غذای بین المللی خوشمزه برزیلی را آماده کنید. دستور پخت این غذا و مواد لازم آن برای 7 نفر، آماده شده است.

 

ارزش غذایی

  • مجموع کل کالری: 1159
  • مجموع کل چربی: 46.1 گرم
  • مجموع کل کربوهیدرات: 90.8 گرم
  • مجموع کل پروتئین: 94.4 گرم

 

دستور پخت آکاراجه برزیلی خوشمزه و رژیمی

مواد لازم برای آکاراجه

  • پیاز متوسط 2 عدد
  • میگو ریز 500 گرم
  • روغن زیتون 2 قاشق
  • پودر فلفل پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده 1 و 1/2 لیوان
  • سیر 1 حبه
  • فلفل تند کوچک 1 عدد
  • آرد 2 قاشق
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک و فلفل

طرز تهیه آکاراجه برزیلی

1- برای تهیه این غذای لذیذ، پیازها را به صورت حلقه های نازک برش دهید. آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.

2- سپس کمی نمک و فلفل شیرین اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی یا قهوه ای شود. به طور متوسط ​​15 دقیقه برای این کار کافی است.

3- میگو را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا صورتی و ترد شود. سپس از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر

1- لوبیاها را داخل مخلوط کن بریزید. پیاز و سیر را خرد کرده و به حبوبات اضافه کنید. دانه ها و دم فلفل تند را بردارید و در غذاساز بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. می توانید در صورت نیاز چند قاشق آب یا آب مرغ اضافه کنید.

2- حالا آرد را اضافه کنید. مطمئن شوید که به اندازه کافی آرد اضافه کنید تا خمیر شود. سپس خمیر را به 15 قسمت تقسیم کنید و بین دستان خود به صورت گرد یا بیضی در آورید.

3- روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک بریزید و حرارت دهید. خمیر را داخل روغن بریزید و خوب تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.

4- سپس آن را از روغن جدا کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

5- در آخر آنها را از زیر بغل خارج کرده و فیلینگ را داخل آن می ریزیم و سرو می کنیم.

آموزش آشپزی بیشتر:

کیمچی کره ای

سوپ عدس مجارستانی

خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

گریل چیکن پنه ایتالیایی

سیب زمینی عسلی کنجدی چینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا