تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور تهیه کیش لورن فرانسوی به روش اصلی

کیش لورن یک غذای ساده و خوشمزه فرانسوی است. کیش در واقع پنکیک غیر شیرین نامیده می‌شود و ماده میانی آن حاوی تخم‌مرغ است. ابتدا طرز تهیه خمیر پای را به شما آموزش می‌دهیم و سپس طرز تهیه مواد کیش لورن را یاد می‌گیرید.

کیش لورن دارای مواد میانی نرم و لطیفی است و به‌هیچ‌وجه حالت خشک و توخالی ندارد. پس باید قبل از سفت شدن آن را از فر خارج کنید.

نکته: برای تهیه کیش لورن بیشتر از پنیر گوایر سوئیسی استفاده می‌شود. اما می‌توانید از انواع پنیر قابل ذوب شدن در فر نیز استفاده کنید.

نکته مهم در اینجا این است که مراقب باشید لورن کیش را بیش‌ازحد در فر نپزید. زیرا در این حالت ماده وسط جامد بوده و سوراخی روی آن ایجاد می‌شود.

شما می‌توانید این غذا را برای وعده‌های پیش‌غذا و حتی نهار میل کنید کیش لورن یک غذای رژیمی و بسیار مقوی هست که می‌تواند تا ساعت‌ها شما را سیر نگه دارد.

ارزش غذایی

  • کالری: حدود 2620 کالری
  • چربی: حدود 164 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 147 گرم
  • پروتئین: حدود 101 گرم

 

دستور پخت کیش لورن فرانسوی خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای کیش لورن

  • ژامبون 175 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • پنیر رنده شده 125 گرم
  • تخم‌مرغ بزرگ 2 عدد
  • خامه کم‌چرب 250 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

برای خمیر:

  • آرد 175 گرم
  • کره یا مارگارین 85 گرم

طرز تهیه کیش لورن خوشمزه

1- ابتدا خمیر کیش را آماده کنید. آرد را در یک کاسه بزرگ یا روی سطح تمیزی بریزید. کره یا کره سرد را برش بزنید و به کره اضافه کنید. حالا با انگشت شروع به مخلوط کردن کره با آرد کنید. کره را با حرارت انگشتان خود ذوب کرده و کم‌کم آن را به آرد اضافه کنید تا به شکل آرد سوخاری در بیاید.

2- سپس سه قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید. آن را ورز دهید تا خمیر منسجمی به‌دست آید. خمیر پنکیک کیش آماده.

3- روی سطح آن را آرد بپاشید. خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه باز کنید. روغن و قالب پنکیک. سپس خمیر را روی آن پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را روی سطح و دیواره‌های قالب لورن کیش فشار دادیم، خمیر اضافی را با چاقو برش می‌دهیم.

4- قالب را به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر کاملاً خنک شود. فر را هم روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. حالا باید قالب را از یخچال خارج کنید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. سپس روی خمیر کاغذ روغنی پهن کنید و مقداری حبوبات به آن اضافه کنید تا غلیظ شود. دلیل این امر این است که از پف کردن خمیر کیش لورن در فر جلوگیری می‌کند. حالا آن را در فر قرار دهید تا خمیر نیمه‌تمام شود. بعد از 10 دقیقه کاغذ روغنی و حبوبات را از روی خمیر بردارید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا خمیر کمی طلایی شود.

5- خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود. برای مرحله بعد دمای فر را تا 180 درجه کاهش دهید. گوشت چرخ‌کرده را در کمی روغن سرخ کنید تا برشته شود. سپس روغن اضافی را می‌گیریم و داخل مایه پنکیک نیم پز می‌ریزیم. پیازهای خرد شده را در همان ماهیتابه کره تفت دهید تا طلایی شوند. پیازداغ را به گوشت خوک اضافه کنید. سپس پنیر رنده شده را روی کیش لورن بریزید.

6- در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید. همچنین خامه، نمک، فلفل و دلمه را اضافه کنید. مایع را روی سایر مواد برای کیش لورن بریزید.

7- در آخر به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار دهید تا سفت شود و طلایی شود. کیش فرانسوی لورن را می‌توانید بعد از اینکه کمی خنک شد سرو کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 50 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
منظور از خامه کم چرب حدود 18 در صد چربی است.
میتوانید خمیر باقی مانده را فریز کنید و بعداً مورد استفاده قرار دهید.
ژامبون بیکن چون خودش روغن دارد نیازی به استفاده و اضافه کردن روغن برای سرخ کردن نیست.
ترجیحاً از قالبی برای کیش لورن استفاده کنید که لبه های آن کنگره ای باشد. البته از قالب گرد سرامیکی یا پیرکس هم میتوانید استفاده کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بروسکتا گوجه ایتالیایی

تاکو مکزیکی

چیکن انچیلادا مکزیکی

کسرول کوردن بلو فرانسوی

کیمچی کره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا