دستور پخت اصلی رول بیف ماکی ژاپنی (رژیمی و لاغری)

رول بیف ماکی یک غذای ژاپنی بسیار لذیذ هست. گرچه سلیقه ایرانی با ژاپنی ها در غذا متفاوت هست، اما برخی غذاها باب میل ما ایرانیها خواهد بود. یکی از همین موارد، رول بیف ماکی ژاپن هست که بهعنوان یک دسر یا میان وعده میتواند گزینه بسیار مناسبی باشد. با توجه به مواد آن میشود بهعنوان یک وعده رژیمی سالم استفاده کرد.
شما می توانید از این غذای بین المللی ، برای یک میان وعده و یا شام سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: حدود 1290 کالری
- چربی: حدود 34.5 گرم
- کربوهیدرات: حدود 23 گرم
- پروتئین: حدود 102 گرم
دستور تهیه رول بیف ماکی ژاپن رژیمی
مواد لازم برای رول بیف ماکی
- هویج بزرگ خردشده از طول 1/2 عدد
- لوبیاسبز خرد شده 100 گرم
- قارچ ورقه شده 5 عدد
- فیله گوشت 400 گرم
- روغن نباتی 2 قاشق چایخوری
- سس سویا 2 قاشق
- کنجد بهدلخواه
طرز تهیه رول بیف ماکی
1- هویج و لوبیا سبز را جداگانه به مدت 5 دقیقه در قابلمهها بجوشانید تا نرم شوند و آن را با آب سرد بشویید.
2- پلاستیک را پهن کنید و 3 تکه فیله را روی هم قرار دهید تا 1 سانتیمتر روی هم قرار گیرند. کمی نمک بریزید، سپس دوباره با پلاستیک بپوشانید. سعی کنید گوشت را با چرخگوشت ریز کنید یا با گوشتکوب به خوبی آن را بکوبید.
3- هویج، لوبیا سبز و قارچها را بهصورت افقی روی برشها قرار دهید و شروع به غلتاندن کنید. این کار را برای بقیه سبزیجات و برشها تکرار کنید و در نهایت رولها را میتوانید به مدت 30 دقیقه تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
4- سپس روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد داغ کنید، رولها را در روغن آغشته کنید و همه را سرخ کنید تا قهوهای شوند. سس سویا را داخل آن بریزید و به مدت 5 دقیقه در تابه قرار دهید تا دم بکشد.
5- در آخر رولها را بیرون بیاورید و بگذارید سس بجوشد تا غلیظ شود. توصیه میکنیم هر رول را بهصورت عمودی در بشقاب سرو کنید و مابقی سس را روی آن بریزید.
نکات مهم برای غذا :
زمان آماده سازی این غذا، در حدود 120 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است. |
می توانید، این غذا را برای وعده نهار و شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
می توانید برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا ، در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید. |
می توانید بعنوان پیش غذا میل کنید. |
آموزش آشپزی بیشتر: