مینی کیش فرانسوی ؛ طرز تهیه و دستور پخت اصلی در 10 مرحله

مینی کیش یک غذای خوشمزه سنتی فرانسوی هست. این غذا بسیار خوشمزه و مشا می توانید برای وعده های صبحانه و ناشتا و میان وعده ، از آن استفاده کنید.
اگر شما قصد دارید که یک رژیم لاغری داشته باشید، می توانید از این غذای بین المللی خوشمزه و لذیذ میل کنید.
ارزش غذایی
- کالری: حدود 1187 کالری
- چربی: حدود 68.7 گرم
- کربوهیدرات: حدود 37 گرم
- پروتئین: حدود 35 گرم
طرز تهیه مینی کیش فرانسوی خوشمزه و مقوی
مواد لازم
- نشاسته ذرت 1/4 فنجان
- شیر 1 و 1/4 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- خامه 1 فنجان
- نمک 3/4 قاشق چایخوری
- جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
- روغن کمی برای تفت دادن
- روغن زیتون 1 قاشق
- سیر رنده شده 3 حبه
- موسیر رنده شده 2 عدد
- کدو سبز درشت رنده شده 2 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
- ریحان ریز خرد شده مقداری
دستور تهیه مینی کیش
1- فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید تا خمیر درست شود. ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید. مدام هم بزنید و به تدریج نصف شیر را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
2- سپس تخم مرغ و سفیده آن را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید و به تدریج نصف باقی مانده شیر، خامه، نمک و جوز هندی را اضافه کنید.
3- این خمیر را می توانید بلافاصله استفاده کنید و یا آن را در ظرف بسته بندی شده و در یخچال قرار دهید. شما می توانید آن را تا یک روز در یخچال نگهداری کرد. بعد از اینکه از یخچال خارج کردید باید دوباره هم بزنید تا یکدست شود.
4- در ماهیتابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و موسیر را در ماهیتابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن مشخص شود.
5- سپس کدو تنبل رنده شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس ماهیتابه را از روی آتش بردارید.
6- قالب های مافین را با روغن زیتون خوب چرب کنید. داخل هر قالب کمی پنیر پارمزان بریزید.
7- سپس یک قاشق چایخوری از مخلوط کدو حلوایی و سپس مقداری ریحان خرد شده بریزید.
8- بعد در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر بریزید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم و به مدت 15-20 دقیقه می پزیم. تا زمانی که لباس پف کرده و کمی طلایی شود.
9- سینی را از فر خارج کنید و ده دقیقه بگذارید خنک شود. سپس با استفاده از یک قاشق پلاستیکی، هر کالت را از قالب جدا کرده و به آرامی هر کدام را جدا کرده و در ظرفی قرار دهید.
10- هر وقت خواستید سرو کنید، به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکات مهم برای غذا :
زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 25 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 12 نفر، آماده شده است. |
می توانید، این غذا را برای وعده نهار و شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
می توانید آن را بلافاصله میل کنید، یا آنکه در ظرف دردار و داخل فریزر قرار دهید |
می توانید بعنوان صبحانه میل کنید و روزی پرنشاطی را آغاز کنید. |
آموزش آشپزی بیشتر: