تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزیتهیه انواع دسر و سالاد

مینی کیش فرانسوی ؛ طرز تهیه و دستور پخت اصلی در 10 مرحله

مینی کیش یک غذای خوشمزه سنتی فرانسوی هست. این غذا بسیار خوشمزه و مشا می توانید برای وعده های صبحانه و ناشتا و میان وعده ، از آن استفاده کنید.

اگر شما قصد دارید که یک رژیم لاغری داشته باشید، می توانید از این غذای بین المللی خوشمزه و لذیذ میل کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: حدود 1187 کالری
  • چربی: حدود 68.7 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 37 گرم
  • پروتئین: حدود 35 گرم

 

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی خوشمزه و مقوی

مواد لازم

  • نشاسته ذرت 1/4 فنجان
  • شیر 1 و 1/4 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • خامه 1 فنجان
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
  • روغن کمی برای تفت دادن
  • روغن زیتون 1 قاشق
  • سیر رنده شده 3 حبه
  • موسیر رنده شده 2 عدد
  • کدو سبز درشت رنده شده 2 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
  • ریحان ریز خرد شده مقداری

دستور تهیه مینی کیش

1- فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید تا خمیر درست شود. ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید. مدام هم بزنید و به تدریج نصف شیر را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

2- سپس تخم مرغ و سفیده آن را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید و به تدریج نصف باقی مانده شیر، خامه، نمک و جوز هندی را اضافه کنید.

3- این خمیر را می توانید بلافاصله استفاده کنید و یا آن را در ظرف بسته بندی شده و در یخچال قرار دهید. شما می توانید آن را تا یک روز در یخچال نگهداری کرد. بعد از اینکه از یخچال خارج کردید باید دوباره هم بزنید تا یکدست شود.

4- در ماهیتابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سیر و موسیر را در ماهیتابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن مشخص شود.

5- سپس کدو تنبل رنده شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس ماهیتابه را از روی آتش بردارید.

6- قالب های مافین را با روغن زیتون خوب چرب کنید. داخل هر قالب کمی پنیر پارمزان بریزید.

7- سپس یک قاشق چایخوری از مخلوط کدو حلوایی و سپس مقداری ریحان خرد شده بریزید.

8- بعد در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر بریزید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم و به مدت 15-20 دقیقه می پزیم. تا زمانی که لباس پف کرده و کمی طلایی شود.

9- سینی را از فر خارج کنید و ده دقیقه بگذارید خنک شود. سپس با استفاده از یک قاشق پلاستیکی، هر کالت را از قالب جدا کرده و به آرامی هر کدام را جدا کرده و در ظرفی قرار دهید.

10- هر وقت خواستید سرو کنید، به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 25 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 12 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید آن را بلافاصله میل کنید، یا آنکه در ظرف دردار و داخل فریزر قرار دهید
می توانید بعنوان صبحانه میل کنید و روزی پرنشاطی را آغاز کنید.

آموزش آشپزی بیشتر:

کالزونه کالباس و ذرت ایتالیایی

کوکوی سیب زمینی پاکستانی

بولانی کچالو افغانستانی

پوره سیب زمینی کامچوری هندی

راویولی گوشت و اسفناج ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا