طرز تهیه سوپ برش روسی خوشمزه (مناسب رژیم لاغری)

سوپ برش یک غذای سنتی روسی است و متعلق به اروپای شرقی است. ماده اصلی این سوپ چغندر (لبو) است و این باعث قرمز شدن سوپ می شود.

در روسیه و در اکثر رستوران ها برای طعم بهتر معمولا با شیر ترش، سس مایونز یا خامه سرو می شود.

دستور تهیه این سوپ بسیار ساده است و با توجه به ترکیباتش یک سوپ رژیمی (مناسب برای افرادی که می خواهند لاغر شوند) و مقوی برای فصول پاییز و زمستان است.

دستور پخت سوپ برش روسی رژیمی

مواد لازم برای برای تهیه سوپ روسی

  • چغندر (لبو) 3 عدد متوسط
  • سیب زمینی 2 عدد متوسط
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • کنسرو لوبیا 400 گرم
  • برگ بو 2 عدد
  • آب 10 فنجان
  • آب مرغ 6 فنجان
  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
  • شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • هویج 2 عدد
  • کلم پیچ یک نصفه

طرز تهیه سوپ برش روسی

1- چغندر یا همان لبو را با 10 فنجان آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. لبو ها را به مدت یک ساعت بگذارید بجوشد تا کاملا نرم و لطیف شوند. لبو ها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید. البته نگه داری آب لبوها مهم است.

2- بعد از مراحل قبل، باید سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. آن را به قطعات کوچک برش دهید و در آب لبو بریزید. سیب زمینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا خوب بپزند.

3- پس از شستن، پوست کندن و رنده کردن هویج ، پیازها را نیز پوست گرفته و ریز خرد کنید. 4 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بریزید واین دو را در ماهیتابه بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در آخر سس کچاپ را اضافه کنید و دوباره چند دقیقه تفت دهید.

4- کلم را ریز خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. لبوهای پخته شده را با رنده درشت، رنده کنید. البته می توانید ریز خرد کنید.

5- سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و لوبیای کنسرو شده را به همراه سس کنسرو شده به سوپ برش روسی اضافه کنید و هم بزنید.

6- هویج و پیاز از قبل تفت داده شده را با شوید خرد شده در سوپ بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم، کاملا نرم شود.

7- خورش خرد شده روسی را در ظرفی ریخته و با سس مایونز و شوید تازه و خامه ترش، تزیین کرده و سرو کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 60 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
بهتر است این سوپ را همراه با خامه ترش سرو کنید.
3.1/5 - (14 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا