تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

طرز تهیه کیمچی کره ای (آماده کردن ادویه های آن و کاهو چینی)

یکی از معروف‌ترین غذاهای کره‌ای که بسیار در جهان سرو می‌شود، کیمچی کره‌ای هست که امروز قصد داریم طرز تهیه کیمچی کره‌ای را برای شما آموزش دهیم.

برای ما ایرانی‌ها که برنج یک غذای اصلی به‌حساب میاد، کیمچی یک گزینه عالی در کنار برنج خواهد بود. حتی می‌توانیم آن را به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده کنیم.

 

ارزش غذایی

  • کالری: حدود 280 کیلوکالری
  • چربی: حدود 2 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 64 گرم
  • پروتئین: حدود 12 گرم

 

طرز تهیه کیمچی کره‌ای

مواد لازم

  • کاهوی چینی متوسط 1 عدد
  • نمک دریایی 1/4 پیمانه
  • آب مقطر یا آب جوشیده به مقدار لازم
  • سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • شکر دانه درشت 1 قاشق چایخوری
  • سس ماهی یا آب 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز کره ای 1 تا 5 قاشق غذاخوری
  • ترب سفید 1 عدد
  • پیازچه متوسط 4 عدد

آماده کردن کاهوی چینی یا کلم نپا

در ابتدا کاهو را خرد کرده و کلم را به صورت طولی نصف کرده و به به 4 قسمت مساوی آن را تقسیم کنید. بعد از آن باید هر کدام از آنها را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید.

سپس کاهو را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و نمک را روی آنها بپاشید تا جذب کاهو شود و کاهو کمی نرمی پیدا کند.

مقداری آب برای پوشاندن روی آنها اضافه کنید. بعد از انجام این کار یک بشقاب سنگین روی کاسه قرار دهید و اجازه دهید تا کاهو در حدود 1 الی 2 ساعت همان‌طوری بماند.

حالا که 1 ساعت گذشته، کاهو را با آب سرد و به مدت 3 بار زیر آب سرد بشویید. سپس کاهو را در آبکش قرار دهید و تا 20 دقیق صبر کنید تا آب از آن خارج شود.

ترکیب ادویه‌های کیمچی

سیر و زنجبیل رنده شده، شکر و سس ماهی و یا بجایان آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر فلفل کره‌ای را اضافه و به خوبی هم بزنید.

ترب سفید را به صورت دراز و نازک خلال کنید و سبزیجات را همراه با ادویه مخصوص کیمچی با همدیگر مخلوط کنید.

ترب و پیازچه‌های خردشده (به تکه‌های مساوی) را به کاهوی خشک‌شده اضافه کرده و داخل کاسه‌ای بزرگ قرار دهید.

ادویه‌های خمیری که قبلاً آماده کرده‌اید را به مواد اضافه کرده و به خوبی آنها را با هم ترکیب کنید.

آماده کردن کیمچی کره‌ای

بعد از ترکیب خوب مواد کیمچی ، مواد آماده شده را داخل یک شیشه سس که دارید، قرار دهید و محکم فشار دهید تا مقداری از سر شیشه خالی بماند.

به مدت 2 تا 5 روز این شیشه را نگه دارید تا مواد به خوبی در هم حل شود و آماده شود. هر زمانی که مواد به خوبی ترکیب شدند، آنها را داخل یخچال قرار دهید.

برای اینکه آب روی سبزیجات بماند و گاز آن خارج شود، روزی 1 بار در شیشه را باز کنید و با سر قاشق روی مواد فشار دهید.

بعد از این مدت، حالا کیمچی کره‌ای شما کاملاً آمده شده است و می‌توانید به عنوان چاشنی در کنار غذای خودتان، میل کنید.

نکات مهم برای غذا :

 

بهتر است آبی که برای اضافه کردن به مواد کیمچی استفاده می کنید، آب مقطر یا آب جوشیده شده باشد.
دقت کنید که هنگام شستن کاهو، برگ های آن را از هم جدا نکنید.
حتما در طرز تهیه کیمچی از نمک بدون ید مانند نمک دریایی استفاده کنید.
کیمچی آماده شده را می توانید تا چند ماه داخل شیشه در یخچال نگهداری کنید.
می توانید برای وعه پیش غذا ، نهار ، شام سرو کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

راتاتویی فرانسوی

باباغنوش لبنانی

چیکن پارمزان ایتالیایی

قیمه عراقی (نجفی)

دوکبوکی کره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا