دستور پخت طاجین گوشت و به مراکشی به روش اصلی

امروز قصد داریم طاجین گوشت و به، غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا به خصوص مراکش را با گوشت و مواد دیگر بپزیم.

اول از همه باید بدانید که طاجین گوشت و به را باید با حرارت ملایم به مدت طولانی پخت.

شما می توانید این غذای بین المللی را برای وعده های نهار و شام میل کنید.

این غذا مناسب افرادی که قصد دارید رژیم لاغری بگیرند نیست.

دستور تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی

  • میوه به ۴ عدد متوسط
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • ساقه کرفس خرد شده 1 عدد
  • سیر ریز خرد شده 4 حبه
  • روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت خورشتی 600 گرم
  • گوجه خرد شده 400 گرم
  • نخود 500 گرم
  • ادویه راس الحانوت 2 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده مقداری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه طاجین گوشت و به

1- قبل از شروع هر کاری باید نخود را با مقداری آب بپزید یا از کنسرو نخود استفاده کنید. سپس 4 تا به را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.

2- اگر با پوست به مشکل دارید، می توانید آن را جدا کنید. بعد باید پیاز را ریز خرد کنید و روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

3- وقتی روغن کمی گرم شد به را (از قبل بریده شده) اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید، تا کاراملی شود. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید.

4- سپس پیاز خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. محتویات تابه را با یک کفگیر صاف یا قاشق سوراخ دار بردارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در قابلمه ای بریزید.

5- پیشنهاد می کنیم دوباره کمی روغن در تابه بریزید و سپس گوشت پخته شده را اضافه کنید. گوشت را به مدت 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود.

6- بعد از مرحله قبل، گوشت پخته شده را به قابلمه اضافه کنید. گوجه فرنگی های خرد شده و نخود پخته شده را در قابلمه بریزید. ادویه راس الحنوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

7- غذا را به دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. 2 فنجان آب در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و بگذارید غذا به مدت 4 تا 6 ساعت به آرامی بپزد.

طرز تهیه ادویه راس الحنوت

مواد لازم برای ادویه راس الحنوت

  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • میخک خرد شده 1/4 قاشق چایخوری

1- ادویه راس الحنوت از معروف ترین ادویه های مراکش است که بیشتر در غذاهای گوشتی استفاده می شود.

2- تمام ادویه ها را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

3- سپس ادویه راس الحنوت را در ظرف مناسبی بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر ادویه ها کم نشود.

با انجام این مراحل کوتاه، سه قاشق غذاخوری ادویه مراکشی خواهید داشت.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 300 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید از دیگ سفالی برای این غذا استفاده کنید تا طعمی بهتر و اصیل تر داشته باشید.
4.2/5 - (5 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا