دستور پخت طاجین گوشت و به مراکشی به روش اصلی

امروز قصد داریم طاجین گوشت و به، غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا به خصوص مراکش را با گوشت و مواد دیگر بپزیم. اول از همه باید بدانید که طاجین گوشت و به را باید با حرارت ملایم به مدت طولانی پخت.
شما می توانید این غذای بین المللی را برای وعده های نهار و شام میل کنید. این غذا مناسب افرادی که قصد دارید رژیم لاغری بگیرند نیست.
ارزش غذایی
- کالری: حدود 2894 کالری
- چربی: حدود 64 گرم
- کربوهیدرات: حدود 209 گرم
- پروتئین: حدود 121 گرم
دستور تهیه طاجین گوشت و به مراکشی
مواد لازم
- میوه به ۴ عدد متوسط
- پیاز 2 عدد متوسط
- ساقه کرفس خرد شده 1 عدد
- سیر ریز خرد شده 4 حبه
- روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی 600 گرم
- گوجه خرد شده 400 گرم
- نخود 500 گرم
- ادویه راس الحانوت 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده مقداری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه طاجین گوشت و به
1- قبل از شروع هر کاری باید نخود را با مقداری آب بپزید یا از کنسرو نخود استفاده کنید. سپس 4 تا به را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.
2- اگر با پوست به مشکل دارید، می توانید آن را جدا کنید. بعد باید پیاز را ریز خرد کنید و روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
3- وقتی روغن کمی گرم شد به را (از قبل بریده شده) اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید، تا کاراملی شود. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید.
4- سپس پیاز خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. محتویات تابه را با یک کفگیر صاف یا قاشق سوراخ دار بردارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در قابلمه ای بریزید.
5- پیشنهاد می کنیم دوباره کمی روغن در تابه بریزید و سپس گوشت پخته شده را اضافه کنید. گوشت را به مدت 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود.
6- بعد از مرحله قبل، گوشت پخته شده را به قابلمه اضافه کنید. گوجه فرنگی های خرد شده و نخود پخته شده را در قابلمه بریزید. ادویه راس الحنوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
7- غذا را به دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. 2 فنجان آب در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و بگذارید غذا به مدت 4 تا 6 ساعت به آرامی بپزد.
طرز تهیه ادویه راس الحنوت
مواد لازم برای ادویه راس الحنوت
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- میخک خرد شده 1/4 قاشق چایخوری
1- ادویه راس الحنوت از معروف ترین ادویه های مراکش است که بیشتر در غذاهای گوشتی استفاده می شود.
2- تمام ادویه ها را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
3- سپس ادویه راس الحنوت را در ظرف مناسبی بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر ادویه ها کم نشود.
با انجام این مراحل کوتاه، سه قاشق غذاخوری ادویه مراکشی خواهید داشت.
نکات مهم برای غذا :
زمان آماده سازی این غذا، در حدود 30 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 300 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است. |
می توانید، این غذا را برای نهار و شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
می توانید از دیگ سفالی برای این غذا استفاده کنید تا طعمی بهتر و اصیل تر داشته باشید. |
آموزش آشپزی بیشتر: