دستور پخت اصلی کوفته کباب ترکی استانبولی

کوفته کباب یک غذای خوشمزه ترکی استانبولی است، مانند دونر و اسکندر کباب، بسیار با ذائقه ایرانیان همخوانی دارد. کوفته همانطور که از نامش پیداست یک کباب کوفته ای شکل است.

در اینجا قصد داریم طرز پخت کوفته کبابی استانبولی را به سادگی و با غذای کم به شما آموزش دهیم.

این غذای لذیذ را می توانید برای سفر با خانواده و مهمانی ها به خصوص در وعده نهار و شام میل کنید.

به دوستانی که قصد افزایش وزن و حجم ماهیچه دارند توصیه می شود، قبل از ورزش و تمرینات بدنسازی این غذا را بخورند.

این غذا دارای حدود 140 کالری هست و چربی آن حدود 9 گرم، همچنین دارای 2 گرم کربوهیدرات و در نهایت دارای 13 گرم پروتئین هست.

دستور پخت کوفته کبابی ترکی استانبولی

مواد لازم برای کوفته کباب ترکی

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی 500 گرم
  • حبه سیر 2 عدد
  • پیاز رنده شده 3 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

1- حبه های سیر را با نمک در هاون بزنید یا له کنید تا خمیری به وجود بیاید. پس از له کردن، سیر را در یک کاسه بزرگ با پیاز، گوشت، جعفری، فلفل قرمز، زیره و فلفل سیاه مخلوط کنید.

2- مواد را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک کوفته گرد در آورید. کوفته ها را به آرامی روی سطح صاف فشار دهید تا بیضی شکل شوند.

3- سپس کوفته ها را به سیخ بکشید و با قلم مو روغن بزنید. سیخ ها را روی کباب پز قرار دهید یا ظرف گریل را چند دقیقه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس سیخ ها را روی آن قرار دهید و از هر طرف به مدت 3-4 دقیقه بگذارید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 15 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای میان وعده و هم برای دسر در کنار نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید پس از آماده شدن کوفته کباب ها ، آنها را با نان و ماست یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.
می توانید هر کوفته را در یک سیخ کوچک چوبی کباب کنید و کوفته کباب را به صورت یک نفره سرو کنید.
4.6/5 - (7 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا