دستور تهیه بورک گوشت ترکی خوشمزه و پر از پروتئین

بورک یک غذای ترکی است که از خمیر یووکا یا فیلو درست می شود. این غذا (یک وعده غذایی ساده، خوشمزه و مقوی) را می توانید در تمامی صبحانه ها، نهارها، شام ها، میان وعده ها و در مناسبت های مختلف برای مهمانان خود سرو کنید.

اجزای بورک با توجه به نوع غذا متفاوت است. برای صبحانه می توانید بورک را با پنیر و سبزیجات میل کنید و یا برای ناهار و شام بورک و مرغ را در رستوران ها تهیه و طبخ می کنند.

برای انواع بورک (غذاهای فینگر فود) می توان به اسفناج، برگر، پنیر، سیب زمینی، برگر، پنیر، جعفری، ژامبون، برگر … داغ و تازه اشاره کرد.

بورک با گوشت چرخ کرده یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی است. در این دستور بورک گوشت می توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید و بریگا گوشت و پنیر خوشمزه را تهیه کنید. بورک به دلیل داشتن پنیر طعم و بافت دلپذیرتری خواهد داشت.

دستور پخت بورک گوشت ترکی

مواد لازم برای بورک گوشت

  1. گوشت چرخ کرده 150 گرم
  2. پیاز متوسط 1 عدد
  3. قارچ 5 عدد
  4. سیب زمینی متوسط 1 عدد
  5. فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
  6. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  7. جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
  8. سیر(اختیاری) 1 حبه
  9. خمیر یوفکا به میزان لازم
  10. پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا(اختیاری) به میزان لازم
  11. زرده تخم مرغ 1 عدد
  12. سفیده تخم مرغ 1 عدد
  13. ماست شیرین 1 قاشق غذاخوری
  14. کره نرم شده(یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری
  15. زعفران دم کرده به میزان لازم
  16. نمک به مقدار لازم
  17. فلفل به مقدار لازم
  18. پودر آویشن به مقدار لازم
  19. زردچوبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک گوشت ترکی خوشمزه و مقوی

1- در مرحله اول ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. اگر می خواهید سیر را اضافه کنید، سیر را رنده یا خرد کنید. در ماهیتابه ای روی اجاق گاز کمی روغن بریزید. حالا پیازها را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید و سیر را نیز اضافه کنید.

2- پس از تفت دادن مخلوط پیاز و سیر، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تا در پیاز خام و سیر بپزد سپس زردچوبه و کمی فلفل را اضافه کنید. حالا آن را در تابه قرار دهید تا گوشت خوب پخته شود. پیشنهاد می کنیم هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.

3- سیب زمینی را بخارپز یا آب پز می کنند. پس از پخت و خنک شدن، آن را به مکعب های کوچک برش دهید. قارچ ها را نگینی خرد کرده و در تابه ای جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا آب قارچ خام گرفته شود. البته نکته اینجاست که فلفل را باید ریز خرد کنید.

4- وقتی گوشت کاملاً پخت، سیب زمینی، قارچ و فلفل را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. در دقایق آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

5- سپس تفت دهید تا مواد گوشتی با خمیر و مزه پخته شود و رنگ گوجه خام از بین برود و کمی تفت دهید. در آخر جعفری تازه خرد شده را به مواد اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس آتش را خاموش کنید.

6- در یک کاسه، تخم مرغ، ماست، کره یا روغن را با هم مخلوط کنید. خمیر یوفکای آماده را که قبلا از فریزر درآورده اید آماده کنید. یک ورقه خمیر را روی سطح صافی قرار دهید. سطح خمیر را با برس مخصوص پخت آغشته به مخلوط سفیده تخم مرغ، شیر و کره بمالید تا نرم شود و شکنندگی آن از بین برود.

7- یک تکه دیگر از خمیر را روی آن می گذاریم تا در برابر گودال ها مقاومت کند و مواد از آن خارج نشود. لایه دوم را در مخلوط سفیده تخم مرغ فرو کنید. حالا به مقدار لازم از مواد گوشتی که خوب خنک شده اند وسط خمیر قرار دهید.

8- حالا باید گوشه های خمیر را به سمت داخل تا کنید تا مواد از آن ها بیرون نزند و سپس آن را رول کرده و رول کنید. می توانید در قسمت آخر کمی از مخلوط را بجوشانید تا چسبناک شود و رول برگر باز نشود.

9- در مرحله بعد پیشنهاد می کنیم زرده تخم مرغ و زعفران تخمیر شده را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید. سطح روشن کننده آماده شده را با برس آغشته به مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و خوب پاک کنید.

10- در صورت تمایل روی هر رول برقع کمی کنجد بپاشید. برای تهیه همبرگر در فر، کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و برگرهای آماده شده را در فواصل مختلف بچینید. سپس سینی را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای میان وعده و هم برای دسر در کنار نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی خوشمزه برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید انواع بورک و بورک گوشت را درون روغن نیز سرخ کنید.
می توانید به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کرده و بورک مرغ تهیه کنید.
برای تهیه یک بورک ترد و خوشمزه ، استفاده از خمیر یوفکا آماده مناسب تر می باشد.
مواد گوشتی قبل از قرار دادن روی خمیر، باید کاملا خنک شده و خیلی آبدار نباشند.
می توانید درون خمیر یوفکا را با مواد دلخواه پر کرده، بورک را در فر طبخ کرده و یا اینکه آن را درون روغن سرخ کنید.
می توانید در ظرف و کنار بورک ها انواع سبزیجات خام یا پخته را طبق سلیقه خود قرار دهید.
می توانید 5 دقیقه آخر را روی گریل بگذارید، تا رنگ گل گاوزبان طلایی شود.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بیف استراگانف گوشت روسی

موساک یونانی

مانتی ترکیه ای

چیکن استراگانف روسی

ژیگو فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا