تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

طرز تهیه پولنتا پنیری ایتالیایی با آرد گندم خوشمزه برای لاغری

پولنتا یک غذای محبوب ایتالیایی است که با حل کردن آرد ذرت، پختن آن در آب و غلیظ کردن آن درست می شود. علاوه بر ایتالیا، پنیر پولنتا در کشورهای برزیل و آرژانتین نیز رایج است.

این غذا را با انواع سس گوشت، سس قارچ و چیپس سرو کنید. به طور کلی هر سسی که با پاستا سرو می شود را می توان با پولنتا سرو کرد.

توصیه می شود از پنیر در پولنتا استفاده کنید تا غذا نرم تر و خوش طعم تر شود. همچنین می توانید به جای پنیر خامه ای از 1/3 فنجان پنیر پارمزان استفاده کنید.

اگر پولنتا را قبل از سرو تهیه کردید بگذارید خنک شود سپس در ظرف را ببندید یا سلفون روی آن بگذارید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

برای سرو، چند دقیقه در مایکروویو حرارت دهید و خوب هم بزنید تا کف کند. شما می توانید این غذا را برای زمانی که قصد دارید رژیم بگیرید هم استفاده کنید. زیرا برای لاغری مفید هست و می توانید برای یک میان وعده عالی برای خانواده و دوستان نیز سرو کنید.

ارزش غذایی

  • انرژی: حدود 970 کیلوکالری
  • چربی: حدود 50 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 110 گرم
  • پروتئین: حدود 20 گرم

 

دستور پخت پولینتا پنیر ایتالیایی با آرد گندم

مواد لازم برای پولنتا

  • آب 4 پیمانه
  • نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • آرد ذرت زرد 1 پیمانه
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای 1/4 پیمانه

طرز تهیه پولنتا ایتالیایی

1- 4 فنجان آب به همراه ½ قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به مدت 8 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد.

2- وقتی آب به جوش آمد آرد ذرت را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا در آب حل شود و دانه ذرت باقی نماند.

3- وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد شعله را خیلی کم کنید. کره را اضافه کرده و در تابه را ببندید و به مدت 25 دقیقه روی همان شعله بگذارید تا بپزد. در این مدت هر 5-6 دقیقه یکبار مواد را مرتب هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.

4- در آخر پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط آب شود. می توانید آن را بچشید و در صورت تمایل نمک یا پنیر بیشتری اضافه کنید.

حتما نظرات خودتان را در مورد این غذای ساده که در زمان سریع هم آماده می شود، برای ما در بخش دیدگاه ارسال بفرمایید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 5 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدودو 25 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای میان وعده قبل از نهار و قبل از شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.
معمولاً به ازای هر پیمانه آرد ذرت، ۴ پیمانه آب استفاده می‌شود. می توانید به جای آب از شیر، آب مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده می‌شود که به این غذای بین المللی طعم بدهد.

آموزش آشپزی بیشتر:

برنج مخلوط سبزیجات چینی

پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

بورک سیب زمینی مارپیچی ترکی

کسادیا پنیری مکزیکی

کیش لورن فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا