تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت اصلی شپردز پای (پای چوپان) برای رژیم لاغری

امروز در مورد تهیه اصلی شپردز پای (پای چوپان) خوشمزه و مغذی با شما خواهیم بود و با یکی دیگر از آموزش‌های غذای بین‌المللی کوک همراه خواهیم بود. پای انگلیسی شپردز (نوعی پای گوشت) که به‌جای خمیر پای از پوره سیب‌زمینی استفاده می‌کند. شپردز پای (پای شپرد) در مکان‌های مختلف به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

در تهیه این پای همیشه از گوشت چرخ‌کرده، پیاز و پوره سیب‌زمینی استفاده می‌شود. گاهی از سبزیجاتی مانند هویج و کرفس با گوشت و پیاز استفاده می‌شود.

شپردز پای یکی از آن خوراکی‌هایی است که حتماً بعد از امتحان دوباره آن را درست می‌کنید و ممکن است به برنامه غذایی همیشگی خود بپیوندید.

مواد لازم برای تهیه این غذا ساده و در دسترس است و هر وقت پوره سیب‌زمینی اضافه داشتید، می‌توانید با آن شپردز پای درست کنید. وقتی گوشت و سبزیجات برشته شدند، در ظرفی با پوست ریخته و با برس سیب‌زمینی پوره شده می‌ریزند.

به علاوه گاهی مقداری پنیر رنده شده روی پاها می‌ریزند. اما دستور سنتی آن، بدون پنیر است و ما در اینجا از پنیر استفاده نمی‌کنیم.

ارزش غذایی

  • انرژی: حدود 1900 کیلوکالری
  • چربی: حدود 50 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 220 گرم
  • پروتئین: حدود 150 گرم

دستور تهیه شپردز پای انگلیسی مقوی و رژیمی

مواد لازم برای شپردز پای

  • گوشت چرخ‌کرده 450 گرم
  • هویج 2 عدد
  • ساقه کرفس 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نخودفرنگی 2 پیمانه
  • آب‌گوشت 4 پیمانه
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 1/3 پیمانه
  • شوید خشک 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پوره سیب‌زمینی 4 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه شپردز پای مقوی و مناسب برای رژیم لاغری

1- ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. در حین سرخ شدن، گوشت را با قاشق چوبی خرد کنید.

2- پیاز و هویج و کرفس را نگینی خرد کرده و روی گوشت کبابی بریزید. مواد را هم زده و 10 دقیقه به پخت ادامه دهید.

3- نمک، فلفل، سس کچاپ، شوید و رزماری خشک را به همراه 3 1/2 فنجان آب گوشت به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و حرارت را کم کنید. 20 دقیقه روی همان شعله ملایم بگذارید.

4- حالا نخود را اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، آرد را با ½ فنجان عصاره گوشت باقی مانده مخلوط کنید.

5- سپس آن را به محتویات تابه اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر روی شعله استراحت دهید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.

6- حالا پوره سیب‌زمینی را روی مخلوط گوشت می‌ریزیم و کمی پهن می‌کنیم.

7- سپس سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

حتماً نظرات خودتان را در مورد دستور پخت شپردز پای انگلیسی برای ما در بخش دیدگاه ارسال بفرمایید.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 10 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 60 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می‌توانید، این غذا را برای میان وعده قبل از نهار و قبل از شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.

آموزش آشپزی بیشتر:

کوکوی سیب زمینی پاکستانی

بولانی کچالو افغانستانی

برنج مخلوط سبزیجات چینی

پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

بورک سیب زمینی مارپیچی ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا