دستور تهیه اصلی پیروگی گوشت و قارچ (استراگانوف) مقوی

پیروگی‌ گوشت و قارچ (استراگانوف) و به طور کلی غذاهای با ریشه پیروگی‌ در اروپای شرقی قرار می گیرند. این غذا شبیه یک کیک کوچک است. خمیر نیازی به ورز آمدن ندارد بنابراین پیروگی‌ گوشت و قارچ نسبتاً آسان و سریع آماده می شود.

پیروگی‌هایی هم وجود دارد که مواد میانی آن شیرین است و در واقع به عنوان دسر مصرف می شود. اما مواد میانی در اینجا مخلوطی از گوشت، پیاز، قارچ و کمی شیر است.

پیروگی‌ گوشت و قارچ را می توانید به عنوان دسر و میان وعده سرو کنید و اگر می خواهید لاغر شوید به عنوان شام یا ناهار با ماست با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

دستور پخت پیروگی گوشت و قارچ (استراگانوف) خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای پیروگی گوشت و قارچ

  • گوشت راسته گاو 230 گرم
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • قارچ 130 گرم
  • جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
  • ماست چکیده 1 پیمانه

برای خمیر پیروگی:

  • آرد 3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 1/4 پیمانه
  • ماست چکیده 1/2 پیمانه

طرز تهیه پیروگی‌ گوشت و قارچ (استراگانوف)

1- ابتدا اجزای میانی را برای ادامه آماده کنید. گوشت را به قطعات کوچک روی تخته برش دهید. روی آن نمک و فلفل بپاشید. در ماهیتابه مقداری روغن داغ کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. سپس گوشت سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید.

2- سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه بریزید. 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها قهوه ای روشن شوند. در این مدت قارچ ها را خرد کنید.

3- بعد از طلایی شدن پیازها قارچ ها را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه به سرخ کردن ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا چیزی به ته تابه نچسبد.

4- در آخر گوشت را به تابه اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

5- سپس مواد میانی را در ظرفی بریزید و با شیر مخلوط کنید. حداقل یک ساعت قبل از غذا سرد کنید.

6- آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید تا خمیر درست شود. کره، شیر و تخم مرغ را در ظرف دیگری آب کنید و خوب مخلوط کنید. مایع را روی آرد بریزید و هم بزنید.

7- وقتی خمیر به حدی سفت شد که دیگر نتوانید آن را تکان دهید، شروع به ورز دادن کنید. اگر خمیر چسبناک بود مقداری آرد اضافه کنید. به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر به راحتی شکل بگیرد. دقت کنید که خمیر نیم ساعت بماند.

8- برای مخلوط کردن خمیر، روی سطح کار آرد بپاشید، سپس خمیر را با رول های خمیر به ضخامت 3 میلی متر باز کنید.

9- سپس خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 5 سانتی متر برش دهید. برای این کار می توانید از کاتر یا فنجان بیسکویت استفاده کنید.

10- حالا وسط هر دایره 1/4 پیمانه از مخلوط گوشت را بریزید و خمیر را با دست گرد کنید و دور مواد بپیچید. خمیر را با کمی آب خیس کنید تا لبه ها به هم برسند سپس لبه ها را با چنگال فشار دهید.

11- حالا پیروگی ها را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا در آب گیر کنند. سپس هر دو طرف را در ماهیتابه با کمی کره سرخ کنید تا قهوه ای شود (هر طرف حدود 3 دقیقه).

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 25 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدودو 20 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 2 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای میان وعده قبل از نهار و قبل از شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید در روش پیروگی، به جای ماست از خامه ترش استفاده می‌شود.
پیشنهاد می کنیم پیروگی‌ گوشت و قارچ (استراگانوف) را با ماست سرو کنید تا خوشمزه تر شود.
3.4/5 - (7 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا