تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت اصلی پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ خوشمزه (گام به گام)

پیتزای مرغ و قارچ ایتالیایی در کمتر از یک ساعت با مواد اولیه در دسترس درست می شود. می توانید برای ناهار یا شام این غذا را سرو کنید. خمیر پیتزای خانگی سالم را تنها در ۱۵ دقیقه با این دستور خمیر پخت فوری آماده کنید، سپس برای آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه با ما همراه باشید.

ارزش غذایی

  • انرژی: حدود 2500 کیلوکالری
  • چربی: حدود 100 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 200 گرم
  • پروتئین: حدود 150 گرم

 

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ خوشمزه

مواد لازم برای پیتزا مرغ و قارچ ایتالیایی

  • خمیر پیتزا 1 عدد
  • مرغ پخته شده 1 پیمانه
  • قارچ 1 پیمانه
  • پنیر موزارلا 1 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی به میزان لازم

تهیه سس پیتزا مرغ و قارچ

برای تهیه سس پیتزای مرغ و قارچ، 3 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه آب کنید.

یک حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید. 3 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

سپس 1 فنجان خامه و 1/2 فنجان پنیر پارمزان را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.

در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید تا سس خوش طعم تر شود.

طرز تهیه پیتزا ایتالیای مرغ و قارچ

1- دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و در سینی فر بچینید. به اندازه کافی آب لیموی تازه را روی مرغ بپاشید و نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید. در صورت تمایل می توانید کمی کره کنار مرغ بریزید تا خوشمزه تر شود.

2- قارچ ها را خرد کرده و به مقدار کافی روغن زیتون بپاشید. تکه های قارچ را یا کنار مرغ یا در سینی جداگانه در فر قرار دهید. سینی مرغ و قارچ را به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای شوند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

3- فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر پیتزا را در سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. در این مرحله خمیر پیتزا باید کمی سفت شود و رنگ بگیرد.

4- خمیر پیتزا را از فر خارج کنید. یک لایه نازک از سس گوجه فرنگی و روغن زیتون روی سطح خمیر بمالید و کمی پنیر موزارلا بپاشید. سپس قارچ و مرغ را روی سطح خمیر قرار دهید و روی آن را با یک لایه پنیر موزارلا بپوشانید.

5- پیتزا را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر و خمیر پیتزا برشته شود. اگر خمیر پیتزا ترد می‌خواهید، تنظیمات فر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بعد از آب شدن پنیر روی سطح پیتزا روی گریل قرار دهید.

6- وقتی پیتزا آماده شد سینی را از فر خارج کنید و به مدت 5 دقیقه در گوشه ای بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل می توانید در این مرحله کمی ریحان و جعفری خرد شده روی پیتزا بپاشید.

مبارک باشه پیتزای مرغ و قارچ شما آماده است.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدودو 45 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده های نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می‌توانید به پیتزا مرغ و قارچ، انواع: زیتون، پیاز حلقه حلقه شده، فلفل دلمه خرد شده هم اضافه کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

پای اسفناج و پنیر یونانی

بروسکتا گوجه ایتالیایی

تاکو مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا