تهیه انواع غذای بین المللی و خارجیآشپزی

دستور پخت اصلی بورک سبزیجات ترکی خوشمزه (مرحله به مرحله)

یکی از انواع بورک بورک سبزیجات است. بورک یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که با خمیر یوفکا درست می‌شود. بورک یک غذای ترکی بر پایه خمیر یوفکا است.

این غذا در رستوران‌ها به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. بورک نیز یک غذای خوشمزه است که می‌تواند انتخاب خوبی برای مهمانی‌ها و مجالس شما باشد.

بورک سبزیجات به دلیل تنوع سبزیجات موجود در آن یک غذای سالم است و می‌تواند برای مخاطبان گیاهخوار نیز مناسب باشد.

سبوس سبزیجات را می‌توان بسته به ذائقه با سبزیجات مختلف تهیه کرد. این غذای ترکی با استفاده از خمیر یوفکا به‌راحتی و در کمترین زمان آماده می‌شود.

ارزش غذایی

  • کالری: حدود 2400 کیلوکالری
  • چربی: حدود 120 گرم
  • کربوهیدرات: حدود 200 گرم
  • پروتئین: حدود 80 گرم

 

دستور پخت بورک سبزیجات ترکی لذیذ و خوشمزه

مواد لازم برای بورک سبزیجات

  • خمیر یوفکا (فیلو) مستطیلی 1 بسته
  • کدوسبز خردشده 1 پیمانه
  • بادمجان خردشده 1 پیمانه
  • هویج خردشده ½ پیمانه
  • قارچ خردشده 1 پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای خردشده ½ پیمانه
  • سیر تازه رنده شده 1 قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل تازه رنده شده (دلخواه) 1 قاشق چای‌خوری
  • پنیر موزارلا ( یا پنیر پیتزا) به مقدار لازم
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع (کره یا روغن‌زیتون) به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • کنجد(یا سیاه‌دانه) به مقدار لازم

طرز تهیه بورک سبزی

1- ابتدا در ماهیتابه کمی کره یا روغن بریزید و روی آتش بگذارید. سیر رنده شده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.

2- سپس کدوسبز و هویج خردشده را اضافه کنید. با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. سپس بادمجان، فلفل دلمه و قارچ خردشده را در تابه بریزید. بگذارید مواد با هم برشته شوند و کمی نرم شوند.

3- در اینجا زنجبیل و ادویه‌جات تازه رنده شده است که عبارت‌اند از: زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. آن‌قدر هم بزنید تا همه سبزیجات چاشنی اضافه‌شده را کاملاً جذب کنند. سپس ماهیتابه را از روی آتش بردارید.

4- شیر را در ظرف مناسبی بریزید، 2 قاشق غذاخوری روغن و زعفران اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

5- یک ورق خمیر یوفکا یا خمیر فیلو را روی یک سطح صاف پهن کنید. مخلوط شیر و روغن و زعفران را روی خمیر بمالید. این به جلوگیری از شکستن خمیر در حین چرخاندن کمک می‌کند.

6- وقتی سطح خمیر خوب مرطوب شد حالا با قاشق مقداری مواد گیاهی روی خمیر می‌ریزیم و مقداری موزارلا یا پیتزا روی آن می‌ریزیم.

7- سپس لبه‌های خمیر را به سمت داخل تا کنید و از همان سمتی که مواد را داخل آن قرار دادید، آن را رول کنید. می‌توانید سطح بورک را با مخلوط کره و زعفران یا زرده تخم‌مرغ پاک کنید تا بعد از پخت طلایی شود. سپس روی بورک کمی کنجد یا سیاه‌دانه بپاشید.

8- برگرها را در ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید. ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کاملاً بپزد.

9- بعد از پخت می‌توانید فر را به مدت ۲ تا ۵ دقیقه روی گریل قرار دهید تا سطح پیرکس طلایی و خوش‌رنگ شود.

10- در این مرحله بورک سبزیجات خوشمزه آماده است.

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 45 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 40 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده‌شده است.
می‌توانید، این غذا را برای وعده‌های نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.
این نوع بورک لوله‌ای یا سیگارتی تنها شکل بورک نیست. شما می‌توانید با همین مواد بورک مارپیچی هم تهیه کنید.
در موادی که برای مرطوب کردن خمیر یوفکا به کار می‌رود می‌توانید به‌جای زعفران از زردچوبه نیز استفاده کنید.
بورک پنیر و سبزیجات طعم بی‌نظیری دارد و پیشنهاد می‌شود حتماً از پنیر استفاده کنید.
می‌توانید آن را درون ظرف موردنظر همراه با گوجه گیلاسی، کلم بروکلی یا جعفری تازه، زیتون و هر نوع سبزیجات دلخواهی سرو کنید.
بورک سبزیجات را می‌توانید با انواع سس‌ها مانند سس خردل، سس کچاپ، سس سیر و فلفل و… نوش جان کنید.
می‌توانید روی بورک ها را با سس و به شکل دلخواه تزئین کنید.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

بروسکتا گوجه ایتالیایی

تاکو مکزیکی

چیکن انچیلادا مکزیکی

کسرول کوردن بلو فرانسوی

کیمچی کره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا