طرز تهیه بریانی مرغ پاکستانی + مواد لازم

مرغ بریانی یک غذای خانگی خوشمزه است که در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان طرفداران زیادی دارد. برگر مرغ با ماست درست می شود و حاوی ادویه های مختلف در طبیعت است.
طرز تهیه برگر هندی اصل همانند طرز تهیه مرغ برگر پاکستانی است و مقدار ادویه ها را به دلخواه نمی توان کم و زیاد کرد. اما در پخت مرغ پلو عربی از چاودار و شیر مرغ عربی استفاده می شود.
دستور پخت بریانی مرغ لذیذ با ادیوه های خوشمزه
طرز تهیه بریانی مرغ
1- برای تهیه بریانی مرغ با برنج ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
2- وقتی پیازها کمی قهوه ای طلایی شدند، زیره را اضافه کنید. همه را با هم به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید، سپس پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
3- در همان روغنی که پیازها را در آن سرخ می کنید، سیر رنده شده، زنجبیل و مرغ را اضافه کنید. مرغ را به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا پوست کمی تغییر کند.
4- تمام ادویه ها را به تابه اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید. به مدت 10 دقیقه روی حرارت نسبتاً کم بپزید.
5- در این مرحله از تهیه برگر مرغ عربی، ماست، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را باید با مخلوط کن مخلوط کنید تا مایعی یکدست و یکدست به دست آید.
6- مخلوط گوجه فرنگی، نمک و مرغ را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا مخلوط روغن جذب شده و بپزد.
7- در آخر گشنیز خرد شده، چیلی سبز و گارام ماسالا را به مرغ اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
6- برای تهیه برنج یک یا نیم ساعت قبل برنج را بشویید و خیس کنید. 6 فنجان آب را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد.
7- وقتی آب به جوش آمد نمک، سرکه، چوب دارچین و برنج را اضافه کنید.
8- به مدت 7 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، روی حرارت زیاد بجوشانید. برنج را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
9- برای شکل دادن به برنج، یک کاسه دو نفره سایز متوسط بردارید. یک کیسه فریزر یا سلفون داخل کاسه قرار دهید تا برنج به راحتی خالی شود.
10- مقداری زردچوبه یا رنگ خوراکی داخل کاسه بریزید. برنج را در ظرفی بریزید و خوب فشار دهید تا سفت شود.
11- کف و دور قابلمه را با 3 یا 4 سانتی متر برنج بپوشانید. مطمئن شوید که برنج خوب به هم بچسبد.
12- آب مرغ را در وسط برنج بریزید و روی آن را کاملا با برنج بپوشانید. محکم فشار دهید تا هنگام برگرداندن برنج، بریوش جدا نشود.
13- و در آخر، کاسه را در ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید.
مواد لازم برای بریانی مرغ
- سینه مرغ 450 گرم
- پیاز 1 عدد
- روغن 2 یا 3 قاشق غذاخوری
- زیره ½ قاشق چایخوری
- سیر و زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- پودر چیلی قرمز 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- برگ بو خشک شده 2 عدد
- چوب دارچین 1 عدد
- بادیان ستاره ای 2 عدد
- هل سیاه 2 عدد
- هل سبز 4 عدد
- میخک 5 عدد
- فلفل سیاه 10 عدد
- نمک به مقدار کافی
- گوجه فرنگی 2 عدد
- ماست 1 قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی سبز 2 عدد
- گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده 1 ساقه
برای پلو:
- برنج 2 پیمانه
- آب 6 پیمانه
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
- چوب دارچین 1 عدد
نکات مهم برای غذا :
زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدودو 30 دقیق است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4-6 نفر، آماده شده است. |
می توانید، این غذا را برای وعده های نهار و شام سرو کنید. |
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست. |
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند. |
می توانید به جای رنگ خوراکی یا زردچوبه برای روی برنج، از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده کنید. |
برای شکل دهی به برنج استفاده از قالب های مخصوص ، میتواند زیبایی بیشتری به بریانی مرغ پاکستانی شما بدهد. |
در تهیه بریانی مرغ ایرانی از آب لیمو و نعنا هم استفاده می شود. |
آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر: