طرز تهیه بریانی مرغ پاکستانی + مواد لازم

مرغ بریانی یک غذای خانگی خوشمزه است که در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان طرفداران زیادی دارد. برگر مرغ با ماست درست می شود و حاوی ادویه های مختلف در طبیعت است.

طرز تهیه برگر هندی اصل همانند طرز تهیه مرغ برگر پاکستانی است و مقدار ادویه ها را به دلخواه نمی توان کم و زیاد کرد. اما در پخت مرغ پلو عربی از چاودار و شیر مرغ عربی استفاده می شود.

دستور پخت بریانی مرغ لذیذ با ادیوه های خوشمزه

طرز تهیه بریانی مرغ

1- برای تهیه بریانی مرغ با برنج ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

2- وقتی پیازها کمی قهوه ای طلایی شدند، زیره را اضافه کنید. همه را با هم به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید، سپس پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

3- در همان روغنی که پیازها را در آن سرخ می کنید، سیر رنده شده، زنجبیل و مرغ را اضافه کنید. مرغ را به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا پوست کمی تغییر کند.

4- تمام ادویه ها را به تابه اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید. به مدت 10 دقیقه روی حرارت نسبتاً کم بپزید.

5- در این مرحله از تهیه برگر مرغ عربی، ماست، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را باید با مخلوط کن مخلوط کنید تا مایعی یکدست و یکدست به دست آید.

6- مخلوط گوجه فرنگی، نمک و مرغ را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا مخلوط روغن جذب شده و بپزد.

7- در آخر گشنیز خرد شده، چیلی سبز و گارام ماسالا را به مرغ اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

6- برای تهیه برنج یک یا نیم ساعت قبل برنج را بشویید و خیس کنید. 6 فنجان آب را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد.

7- وقتی آب به جوش آمد نمک، سرکه، چوب دارچین و برنج را اضافه کنید.

8- به مدت 7 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، روی حرارت زیاد بجوشانید. برنج را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

9- برای شکل دادن به برنج، یک کاسه دو نفره سایز متوسط ​​بردارید. یک کیسه فریزر یا سلفون داخل کاسه قرار دهید تا برنج به راحتی خالی شود.

10- مقداری زردچوبه یا رنگ خوراکی داخل کاسه بریزید. برنج را در ظرفی بریزید و خوب فشار دهید تا سفت شود.

11- کف و دور قابلمه را با 3 یا 4 سانتی متر برنج بپوشانید. مطمئن شوید که برنج خوب به هم بچسبد.

12- آب مرغ را در وسط برنج بریزید و روی آن را کاملا با برنج بپوشانید. محکم فشار دهید تا هنگام برگرداندن برنج، بریوش جدا نشود.

13- و در آخر، کاسه را در ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید.

مواد لازم برای بریانی مرغ

  • سینه مرغ 450 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن 2 یا 3 قاشق غذاخوری
  • زیره ½ قاشق چایخوری
  • سیر و زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی قرمز 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • برگ بو خشک شده 2 عدد
  • چوب دارچین 1 عدد
  • بادیان ستاره ای 2 عدد
  • هل سیاه 2 عدد
  • هل سبز 4 عدد
  • میخک 5 عدد
  • فلفل سیاه 10 عدد
  • نمک به مقدار کافی
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • ماست 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل چیلی سبز 2 عدد
  • گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده 1 ساقه

برای پلو:

  • برنج 2 پیمانه
  • آب 6 پیمانه
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 1 عدد

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا، در حدود 15 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدودو 30 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4-6 نفر، آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده های نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مناسب نیست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.
می توانید به جای رنگ خوراکی یا زردچوبه برای روی برنج، از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.
برای شکل دهی به برنج استفاده از قالب های مخصوص ، میتواند زیبایی بیشتری به بریانی مرغ پاکستانی شما بدهد.
در تهیه بریانی مرغ ایرانی از آب لیمو و نعنا هم استفاده می شود.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

سوشی ژاپنی

کبه عربی

سالاد روسی

کباب مرغ تندوری هند

بورک اسفناج ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا