طرز تهیه بولانی کچالو افغانستانی + مواد لازم

بولانی کچالو یکی از محبوب ترین غذاهای افغانستان است که به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود. با این حال، این روزها، بسیاری از افغان ها بولانی کچالو خوشمزه را از رستوران ها درست می کنند. به راحتی می توان آن را در خانه طبخ کرد.

بولانی کچالو شبیه پنکیک سیب زمینی است. طرز تهیه آن به این صورت است که مخلوطی از سیب زمینی، پیاز و سایر سبزیجات را در کنار خمیر خانگی قرار داده و پخته یا سرخ می کنند. چاشنی بولانی معمولا توسط افغانی ها نسبتا تند، تهیه می شود. می توانید از فلفل سبز برای تهیه ادویه تند استفاده کنید.

طرز تهیه بولانی کچالو ( سیب زمینی سرخ کرده) غذای افغانی

مواد لازم برای بولانی کچالو

برای خمیر:

  • آرد 3 و 1/2 پیمانه
  • نمک 1 ق چ
  • روغن 2 ق غ
  • آب 1 و 1/4 پیمانه

برای داخل بولانی:

  • سیب زمینی 3-4 عدد
  • پیازچه حلقه شده 2 پیمانه
  • گشنیز خرد شده 1 پیمانه
  • فلفل سبز خرد شده 1/2 پیمانه
  • فلفل سیاه 1 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • روغن زیتون 2 ق غ
  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

مرحله اول: خمیر بولانی کچالو را آماده کنید

۱- آرد، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و خمیری شود. می توانید مقدار آب را کمی کم یا زیاد کنید. خمیر نباید خیلی چسبناک یا خیلی خشک باشد.

2- خمیر را کمی ورز دهید و روی خمیر را سلفون بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند.

مرحله دوم: تهیه مواد در بولانی

3- ابتدا باید سیب زمینی ها را بپزید. می توانید آن را بجوشانید یا در مایکروویو بپزید. برای پختن در مایکروویو، چند سیب زمینی را با چنگال سوراخ کنید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود.

4- وقتی سیب زمینی ها پخته و به اندازه کافی سرد شدند، پوست آن ها را بگیرید و با چنگال له کنید. سیب زمینی مانند پوره کامل نیازی به له شدن ندارد.

5- دو قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و بگذارید داغ شود. فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

6- ورقه های پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.

7- شعله را خاموش کنید. گشنیز خرد شده، پوره سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: سیب زمینی ها را کنار هم قرار دهید

8- خمیر و مواد داخلی را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. یک تکه از خمیر را بردارید و بقیه را بپوشانید.

9- روی سطح کار کمی آرد بپاشید. خمیر را روی آن گذاشته و به صورت دایره ای به قطر حدود 20 سانتی متر باز کنید.

10- مقداری از (مخلوط سیب زمینی) کچالو را روی نیمی از خمیر بریزید به طوری که از لبه دایره حدود یک سانتی متر فاصله داشته باشد.

11- خمیر نیمه خالی را روی مواد تا کنید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. برای این کار می توانید از دست یا چنگال استفاده کنید. مراحل قبل را با خمیر و باقی مانده ها تکرار کنید.

مرحله چهارم: سیب زمینی بولانی را سرخ کنید

12- دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید.

13- دو طرف بولانی را در ماهیتابه خوب سرخ کنید. در حین سرخ کردن، با قاشق چوبی به آرامی ضربه بزنید تا یکدست شود.

سیب زمینی سرخ شده را با ماست یا سس کچاپ و سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید.

نکات مهم برای غذا :

زمان آماده سازی این غذا در حدود 30 دقیقه است.
همچنین زمان پخت آن در حدودو 30 دقیق است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 8 نفر آماده شده است.
می توانید، این غذا را برای وعده های نهار و شام سرو کنید.
برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند، مفید هست.
مناسب برای افرادی که دوست دارند، غذای خارجی برای خانواده و مهمان آماده کنند.

آموزش آشپزی غذای بین المللی بیشتر:

دوکبوکی کره ای

بریانی مرغ پاکستانی

کباب مرغ تند مراکشی

کوفته مرغ سوئدی

سوپ برش روسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا