تهیه انواع غذاآشپزی

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان ساده و بدون گوشت

دستور پخت خورشت گوجه و بادمجان ساده و بدون استفاده از گوشت

یکی از ساده ترین غذاهایی که مقوی هم است، خوراک گوجه بادمجان است که مواد آن در اکثر یخچال های خانگی وجود دارد و تهیه آن برای زمانی که وقت زیادی برای پختن غذا ندارید، گزینه بسیار مناسبی است. خوراک گوجه بادمجان یک غذای سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران محبوب است. در زیر طرز تهیه این غذای خوشمزه را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

بادمجان میوه‌ای است که در بسیاری از غذاهایی مانند خورشت‌ها، سالادها و پیتزاها به عنوان یکی از مواد اصلی استفاده می‌شود. بادمجان حاوی آنتی اکسیدان‌ها، کم کالری، فیبر، منبع ویتامین ، پتاسیم است. با مصرف بادمجان در سبزیجات و غذاهای خود، مقدار پتاسیم در بدن نیز بهینه می‌شود.

گوجه‌فرنگی یک میوه سالم و مقوی است که حاوی ویتامین‌های A، C و K، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان‌های قوی مانند لیکوپن است. خوردن گوجه‌فرنگی به دلیل دارا بودن مواد مغذی ضروری برای بدن و خواص زیر مفید است که شامل کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، جلوگیری از بروز بیماری‌های سرطانی، تقویت سیستم ایمنی، حفظ سلامت پوست و با وجود ویتامین A موجود در گوجه‌فرنگی به تقویت چشم و بینایی کمک می‌کند.

ارزش غذایی

  • کالری: 489
  • چربی: 25.8 گرم
  • کربوهیدرات: 52.4 گرم
  • پروتئین: 20.1 گرم

 

دستور پخت خوراک گوجه و بادمجان

امروز با یک آموزش سریع و آسان در مورد دستور تهیه خوراک گوجه بادمجان در سایت کوک باش در خدمت شما خواهیم بود:

مواد لازم:

– دو عدد بادمجان متوسط
– دو عدد گوجه فرنگی متوسط
– دو عدد پیاز متوسط
– چند حبه سیر
– یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن زیتون
– نیم پیمانه آب
– دو عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان را شسته و پوست آن را با چاقو خیلی نازک بردارید. سپس بادمجان را به صورت طولی خلال کنید و آن را در ظرفی با آب و نمک برای حدود ۳۰ دقیقه بگذارید تا از تلخی خود رهایی پیدا کند و سپس صبر کنید تا کمی نرم شود.

2. سپس گوجه فرنگی ها و پیاز را نیز خیلی ریز خلال کرده و سیر را ریز ریز خرد کنید.

3. در این مرحله باید یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و بگذارید تا سبک شود.

4. به محتویات ماهیتابه، گوجه فرنگی ها، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل را اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

5. در مرحله بعد، بادمجان ها را از آب بیرون آورده و خشک کنید. سپس بادمجان ها را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

6. سپس با درپوش کردن ماهیتابه، آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا خوراک آماده شود.

7. بهتر است قبل از سرو کردن، دو عدد تخم مرغ را با نمک و فلفل در یک ظرف جداگانه تفت دهید. سپس خوراک را در ظرف سرو کنید و تخم مرغ تفت داده شده را روی آن بریزید.

8. خوراک گوجه بادمجان را با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید و لذت ببرید!

نکات مهم در زمان پختن خوراک گوجه بادمجان

اگر احساس کردید که بعد از آماده شدن خوراک گوجه بادمجان، هنوز غذا آبکی بود بهتر است تا درب ماهیتابه را باز بگذارید تا آب آن کشیده شود. التبه اگر قصد دارید تا با برنج میل کنید بهتر است تا آب آن را نگه دارید.

دستپخت آشپزی بیشتر:

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان مازندرانی بدون گوشت

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی ساده

روش طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی خوشمزه و مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا