تهیه انواع غذاآشپزی

15 مدل ادویه هندی معروف و خوشمزه در جهان که باید استفاده کنید

ادویه های هندی یکی از بهترین نوع ادویه ها در جهان هستند. این ادویه ها در اکثر جهان استفاده می شوند و در کشور ما نیز در اکثر غذاها می توانیم حداقل یک ادویه معروف هندی را مشاهده کنیم. اگر شما به ادویه علاقه خاصی دارید و همیشه در غذاهای خودتان از آن استفاده می کنید و دوست دارید تا انواع ادویه های هندی خوشمزه را بشناسید، این مطلب را بخوانید.

 

بررسی بیشتر ادویه ها: لیست 15 ادویه تند معروف در جهان برای استفاده در انواع غذا

 

معرفی بهترین ادویه های هندی در جهان

1. زردچوبه (Curcuma longa):

زردچوبه که “پادشاه ادویه ها” در نظر گرفته می شود، یک ریشه زرد-نارنجی با عطر و طعم خاکی منحصر به فرد است که اغلب در بسیاری از غذای هندی و غذاهای خشک استفاده می شود. رنگ زرد روشن و به طور گسترده ای به عنوان تقویت کننده طعم استفاده می شود، این ادویه هندی به دلیل خواص ضد عفونی کننده و ضد قارچی آن شناخته شده است. معمولا در غذاهای کاری استفاده می شود و اغلب به عنوان زعفران هندی شناخته می شود.

2. زیره سبز (Cuminum cyminum):

این ادویه خاکی از یک گیاه گلدار به دست می آید و طعم کمی تلخ با ته رنگ شیرین دارد. اغلب برای افزودن طعم و مزه اضافی به غذاهای دال، سوپ مرغ و کاری سبزیجات استفاده می شود.

3. آسافوتیدا (Ferula asafoetida):

این ادویه قدرتمند سرشار از عطر تند و طعم قوی و شبیه پیاز است. پودر آن را می توان در غذاهای کاری و همچنین مخلوط برنج مخلوط کرد تا طعم معطری ایجاد کند.

4. گشنیز (Coriandrum sativum):

گشنیز که به‌خاطر پالت طعم پیچیده‌اش که طیفی از نت‌های آجیلی، لیمویی، مرکباتی و تن‌های تند را در بر می‌گیرد، شناخته شده است، به‌طور موثری در غذاهای هندی برای مقاصد مختلف استفاده می‌شود. از سس‌های سنتی تا چاشنی‌های سالم برای عدس. هنگامی که با سایر ادویه های محبوب هندی مانند: زیره سبز و پودر فلفل قرمز ترکیب می شود، اغلب به عنوان “هماهنگی کامل طعم” توصیف می شود. دانه های گشنیز معمولاً در غذاهای هندی برای طعم دادن به غذا، سامبار و سایر غذاها استفاده می شود. گشنیز آسیاب شده دارای طعم ملایم مرکباتی با ته رنگ گرم است که می تواند اعتیاد آور باشد!

5. زنجبیل (Zingiber officinale):

نوعی گرما و طعم متمایز شیرینی چوبی را به ارمغان می‌آورد که در پالت باقی می‌ماند. زنجبیل به دلیل تطبیق پذیری آن در غذاهای مختلف مانند خورش‌ها یا غذاهای تازه ارزشمند است. بسته به نحوه خرد کردن یا له کردن بخشی از ریشه زنجبیل، می توانید بافت های مختلفی دریافت کنید. بنابراین طعم های خاص را بیشتر از بقیه تقویت می کنید!

6. شنبلیله (Trigonella foenum-graecum):

ادویه محبوب دیگری که من پیدا کردم از برگ های خشک یا تازه معمولاً برای چاشنی سس سبزیجات استفاده می شود. معروف است که در ابتدا تلخی دارند، اما پس از آن شیرینی خوبی دارند و برای بادمجان ایده آل هستند. دانه های قهوه ای مایل به سبز شنبلیله (معمولاً به عنوان متی شناخته می شود) از زمان های قدیم به دلیل عطر معطر و طعم تلخ قوی آن بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای هندی بوده است.

7. هل:

هل از خانواده زنجبیل است و در کنار زعفران، یکی از گران ترین ادویه های دنیا محسوب می شود. هل با دانه های عجیب و غریب برای افزودن طعم های شیرین و تند به غذاهای خوش طعم، دسرها، نوشیدنی ها و موارد دیگر استفاده می شود.

8. دانه های زیره:

به عنوان نان تست خشک یا چاشنی معطر روی غذا و یا سس استفاده می شود، دانه های زیره دارای طعمی آجیلی با رنگ های خاکی هستند که طعم عالی به غذاهای گیاهی مانند قهوه پولائو می دهد.

9. دارچین:

معروف به رایحه چوبی شیرینش که به غذاهای خوش طعمی مانند کاری یا بریانی گرما می بخشد، اما برای دسرهایی مانند چات میوه یا دسر هویج نیز مناسب است، دارچین آن را در میان 15 ادویه محبوب هندی قرار می دهد!

10. میخک:

جوانه های گل خشک شده کامل اغلب برای چاشنی نان های خوش طعم مانند: کولچه یا لاچیدار استفاده می شود. میخک عطری بسیار تند با کمی شیرینی دارد که به خوبی با سایر مواد مانند: هل یا دارچین جفت می شود و باعث محبوبیت آن در سراسر جهان می شود.

11. دانه‌های خردل:

معمولاً در تفت دادن عدس و حبوبات استفاده می‌شود. دانه‌های خردل عطری قوی و در عین حال مطبوع دارند که برای بسیاری از افراد هنگامی که به درستی با سایر ادویه‌ها ترکیب می‌شوند و برای تزیین انواع غذاها و دستور پخت‌ها استفاده می‌کنند، بسیار جذاب می‌شوند!

9. Asafetida (هینگ):

اگرچه ممکن است اولین انتخاب شما برای طعم دادن به غذای شما نباشد، اما نمی توان انکار کرد که هینگ به دلیل عطر و طعم منحصر به فرد و طعم تند متمایز، جایگاه مهمی در میان 15 ادویه هندی معروف جهان دارد. عمدتاً هنگام پختن سبزیجات یا تهیه ماهی و غیره استفاده می شود!

10. آجوین (Carrom Seed):

معمولاً با نام انگلیسی Carrom Seed شناخته می شود. Ajwain به طور کلی قبل از استفاده به صورت خشک برشته می شود که هم عطر و هم طعم را به طور همزمان افزایش می دهد. اغلب به عنوان یک ماده چاشنی در هنگام پختن دستور العمل های گیاهی اولیه مانند: آلو پاراتا / سبزی و حتی پوها / چاتنی و غیره استفاده می شود!

11. پودر فلفل قرمز (لال میرچ):

ادویه‌ای که بدون آن هیچ غذای هندی کامل نمی‌شود. پودر فلفل قرمز کشمیری (همچنین به عنوان لال میرچ شناخته می‌شود) رنگ قرمز روشن با طعم روستایی که از برشته کردن فلفل‌ها روی هیزم آهسته به دست می‌آید. در نهایت ریز آسیاب می شود تا هر ظرفی هنگام پخت غذاهای غیر گیاهی مانند: مرغ تنوری و غیره لذیذ شود.

12. پودر Garam Masala:

مخلوط با انواع مختلف ادویه جات معمولاً شامل 7-9 نوع مانند پودر فلفل قرمز کشمایی (لال میرچی) جیرا (زیره) و غیره. پودر Garam Masala عمدتاً در سراسر هند برای استفاده روی غذا استفاده می شود. پایان دادن به غذاهایی مانند: ماهی/کاری، سبزیجات سرخ شده و غیره مطمئناً تجربه فوق العاده و لذت بخشی را در حین خوردن هر غذای کاری که با آن درست می شود، ارائه می دهد.

13. فلفل سیاه (کالی میرچ):

فلفل سیاه که به طور محلی به آن کالی میرچ نیز گفته می شود، به دلیل طبیعت گرم و در عین حال دلپذیر و عطر فوق العاده لطیفش، یکی از طعم دهنده های اصلی است که در همه آشپزخانه های خانه یافت می شود. خاطرات غذا را زنده می کند قطعاً هنگام پختن دستور العمل های خاص مانند: کره، پنیر، اقلام ماسالا به طور یکسان طعم های لذیذی ارائه می دهد.

14. زعفران:

قیمت بسیار بالایی در سرتاسر جهان به عنوان 2 اونس به قیمت تقریبی 2000 دلار به فروش می رسد، همه کشورها به دلیل طعم لذیذ آن شناخته شده اند که در سرتاسر جهان برای سرو غذاهای فراموش نشدنی بسیار مورد توجه است، به سادگی مجالس مهمانان را با شکوه رنگارنگش مسحور می کند.

15. چاشنی گراز:

خوراکی زرق و برق دار، با طعم طلایی، بدون شک قلب ها را مجذوب می کند و کنجکاوی بینندگان را برمی انگیزد. غلات موسلی که با صبحانه مغذی خورده می شود، یک وعده غذایی مجلل از فست فودها که مطمئناً انواع شگفتی ها را از هم جدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا