لیست 15 ادویه تند معروف جهان برای استفاده در انواع غذا

امروز قصد داریم در مورد لیست 10 ادویه تند مورد استفاده در غذاهای مختلف با توضیح مختصری در مورد خواص آنها با شما صحبت کنیم. این ادویه ها در اکثر غذاها بسیار زیاد استفاده می شوند. با توجه به طعم و بویی که دارند، می توانند طعم هر غذایی را عض کنند. با کمک این ادویه ها می توان غذاهای شرو را به غذای شیرین و همچنین غذای شیرین به غذای شور تبدیل کنند.
بررسی ادویه های بیشتر: معرفی انواع ادویه های هندی معروف در جهان که حتما باید استفاده کنید.
انواع ادویه تند برای استفاده در انواع غذای ایرانی
1. زیره
یک ادویه محبوب در خاورمیانه، هند و مکزیک. دانه های معطر آن را می توان آسیاب کرد یا همانطور که هست استفاده کرد و طعمی خاکی و خوش طعم دارد.
2. پاپریکا
این ادویه قرمز پر جنب و جوش گرمای دودی و طعمی شیرین همراه با تلخی را فراهم می کند. پودر فلفل قرمز با طعم ملایم اما متمایز، که اغلب به عنوان چاشنی و رنگ دادن به غذاها استفاده می شود.
3. پودر فلفل قرمز
مخلوطی از فلفل چیلی آسیاب شده که حرارت و طعم غذاها را فراهم می کند. رنگ آنها بسته به نوع فلفل قرمز مورد استفاده از زرد تا قرمز تیره متغیر است.
4. فلفل چیلی
یک پودر تند و تند که از فلفل چیلی خشک شده تهیه می شود. کمی ادویه به غذاها اضافه می کند، اما باید در حد اعتدال استفاده شود زیرا می تواند به راحتی بر سایر ادویه ها غلبه کند. این ادویه تند بسته به نحوه تهیه آن در سطوح مختلف حرارت قرار می گیرد. اگر نمی خواهید ظرف شما خیلی آتشین شود، از آن در حد اعتدال استفاده کنید!
5. زردچوبه
زردچوبه به رنگ زرد متمایل به نارنجی است و طعمی قوی با رگه هایی از تلخی دارد. طعم منحصر به فرد آن از ماده اصلی فعال آن یعنی کورکومین می آید. یک ادویه با طعمی تلخ و خاکی است که در آشپزی هندی بسیار استفاده می شود. از مزایای سلامتی آن می توان به خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی اشاره کرد.
6. هل
این غلاف های سبز رنگ بسیار معطر هستند و طعم شیرین و تند مشخصی دارند که بسته به نوع مورد استفاده از ملایم تا شدید متغیر است. این ادویه شیرین بخشی ضروری از گارام ماسالا هندی (ترکیبی معطر از ادویه ها) است که به دلیل ترکیب پیچیده ای از مواد از جمله کافور، نعناع و اکالیپتوس، طعم های شیرین و خوش طعم را به دستور العمل ها می دهد.
7. فلفل
رایج ترین نوع ادویه در جهان است و دارای انواع مختلفی است که از نظر قوت متفاوت است. انواع موجود شامل فلفل های سفید، سیاه و سبز است که همگی طعم های متفاوتی دارند.
8. پودر سیر
یکی دیگر از مواد ضروری که کاربردهای مختلفی دارد، از طعم دهنده سوپ و سس گرفته تا ماریناد برای گوشت. پودر سیر طعم لطیفتری نسبت به حبههای سیر خام هنگام پختن در ظرف میدهد.
9. پودر کاری
مخلوط پیچیده ای که حداکثر 20 ادویه مختلف مانند زردچوبه، دارچین، دانه گشنیز و زیره را ترکیب می کند – طعمی قوی به غذا می بخشد با حرارت کافی برای کسانی که آن را داغ دوست دارند، اما نه خیلی داغ برای دیگران آن را دوست دارم آنها در انتخاب وعده های غذایی خود گرمای کمتری می خواهند.
10. زنجبیل
یک ریشه رایج که در غذاهای آسیایی یافت می شود. ریشه زنجبیل تازه بسته به مدت زمان پخت یا خیساندن آن در روغن قبل از افزودن به غذاهایی مانند کاری سبزیجات یا عدس می تواند شیرینی ملایم یا تندی تند به آن اضافه کند.
11. زعتر
زعتر مخلوطی از گیاهان و ادویه جات است که معمولاً از آویشن یا آویشن خشک، کنجد و سماق تشکیل شده است. طعم ترش با کمی شیرینی دارد.
12. زعفران
یکی از محبوب ترین ادویه های ایرانی، زعفران دارای طعم گلی شدیدی است و اغلب برای افزودن رنگ طلایی غنی به غذاها و همچنین طعمی عجیب و غریب استفاده می شود.
13. گشنیز
دانه های گشنیز دارای طعمی آجیلی و خاکی هستند که پس از آسیاب شدن به شکل پودر یا اضافه شدن به مایعات در حین پختن به زیبایی از خود بیرون می آید.
14. زیره
یکی دیگر از موارد ضروری در آشپزی ایرانی، زیره دارای طعم دودی مشخصی است که به ویژه در غذاهای گوشتی مانند کباب و پلو به خوبی کار می کند.
15. شنبلیله
این ادویه گرم کننده عطری غیر قابل انکار دارد که وقتی به آرامی در روغن یا روغن پخته می شود، می توان آن را تقریباً شبیه افرا توصیف کرد. نه تنها عمق شگفتانگیزی به هر ظرفی میدهد، بلکه سرشار از فواید سلامتی دیگر مانند کمک به هضم غذا، کاهش التهاب و غیره است.
سخن پایانی
غذاهای ایرانی واقعاً به لطف ترکیب ادویه های مختلف طعم های پیچیده بسیاری را گرد هم می آورد! این 15 ادویه تند می توانند به طور هماهنگ ترکیب شوند و وعده های غذایی کاملاً لذیذی را برای شما فراهم کنند. چه برنج با خورش یا کباب برای شام، در هر صورت غذای خوشمزه ای خواهید داشت.
ادویه ها مواد رایجی هستند که در بسیاری از انواع غذاهای بین المللی در سرتاسر جهان یافت می شوند، به علاوه، افزودن ترکیبات خاص به غذاها این امکان را می دهد که گزینه های متعددی را در هنگام ایجاد تجربیات آشپزی جدید و منحصر به فرد ایجاد کنند، زیرا آنها غذاهایی را از فرهنگ هایی که فراتر از عطر و طعم غذاهای محلی خود هستند کشف می کنند.