4 خواص میوه بالنگ برای ایمنی، سلامت قلب و موارد دیگر

شکی نیست که مرکبات برای شما مفید هستند. میوه هایی مانند بالنگ، پرتقال، لیمو و گریپ فروت از نظر محتوای آنتی اکسیدانی، مشخصات تغذیه ای و خواص طبیعی تقویت کننده سلامتی در صدر جدول قرار دارند. مرکبات خواص مشابه زیادی دارند که باعث می‌شود در هنگام خوردن هر کدام از آنها، بتوانید اکثر فواید دیگر مرکبات را دریافت کنید.

مهم‌ترین خواص مرکبات در مورد سلامت و تقویت ایمنی بدن و همچنین دارای آنتی‌اکسیدان های زیادی هست. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم در میان وعده‌های غذایی خودتان حتماً مرکبات را اضافه کنید.

اما آیا تا به حال نام میوه بالنگ را شنیده اید؟

این مرکبات شگفت‌انگیز یکی از قدیمی‌ترین گونه‌های مرکباتی است که تا کنون کشت شده است و بسیاری از محبوب‌ترین مرکباتی که ما می‌شناسیم و دوست داریم، در اصل از تلاقی میوه مرکبات با انواع دیگر میوه‌ها تشکیل شده‌اند. با این حال، افراد کمی در مورد این میوه غنی از مواد مغذی شنیده اند.

سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C، به علاوه فوق العاده خوشمزه و لذیذ، دلایل زیادی وجود دارد که می تواند به میوه مرکبات کمک کند تا از مزایای سلامتی منحصر به فردی که ارائه می دهد استفاده کنید.

میوه بالنگ چیست؟

مرکبات که با نام بالنگ شناخته می شود، یک مرکبات بزرگ با پوست ضخیم و پوست ناهموار است. گیاه بالنگ معمولاً درختچه یا درخت کوچکی است که ارتفاع آن بین هشت تا 15 فوت می رسد.

درخت بالنگ دارای شاخه‌های نامنظم و برگ‌های سبز روشن با رایحه لیمو است. خود میوه دارای پوستی است که رنگ آن از سبز تا زرد-نارنجی متغیر است. دارای پوست بسیار ضخیم و چرمی با حداقل مقدار گوشت است که آن را از سایر مرکبات متمایز می کند.

جالب اینجاست که میوه بالنگ یکی از انواع اصلی مرکبات به حساب می‌آید که بعداً انواع دیگر میوه‌ها از طریق تلاقی از آن تکامل یافتند. حتی میوه های محبوب مانند لیمو و لیمو ترش در واقع هیبرید میوه بالنگ محسوب می شوند.

بالنگ علاوه بر استفاده گسترده در بسیاری از انواع غذاهای آسیایی، یک ماده محبوب در بسیاری از عطرها و داروها نیز می باشد. به دلیل طعم منحصر به فرد پوست، اغلب آن را شیرین می کنند و به غذاهایی مانند چای، کیک میوه و مربا اضافه می کنند.

املاح معدنی میوه بالنگ

املاح معدنی میوه بالنگ

مانند سایر مرکبات، بالنگ سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. به طور خاص، مرکبات به طور کلی دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی و بیوفلاونوئیدها هستند، مانند:

  1. هسپریدین
  2. نارینگین
  3. هسپرتین
  4. نارینگین
  5. لینالیل استات
  6. لینالول

بالنگ همچنین منبع عالی پکتین است، نوعی فیبر محلول که آب را جذب می کند و به راحتی توسط باکتری های مفید در روده شما متابولیزه می شود.

به لطف مواد مغذی قدرتمند موجود در میوه بالنگ ، این مرکبات منحصر به فرد با تعدادی از فواید بالقوه برای سلامتی، از کاهش خطر بیماری های مزمن گرفته تا تقویت ایمنی و فراتر از آن، همراه شده است.

چگونه از میوه بالنگ استفاده کنیم؟

بهترین روش برای استفاده از این میوه، مربای بالنگ با زعفران است. در قسمت آشپزی و دستور تهیه مربای بالنگ را آموزش داده‌ایم که می‌توانید از آنجا نحوه پخت این مربای مرکبات خوشمزه را یاد بگیرید.

فواید میوه بالنگ

  • ایمنی را تقویت می کند
  • التهاب را کاهش می دهد
  • ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد
  • سلامت قلب را ارتقا می دهد

1. ایمنی را تقویت می کند

سیستم ایمنی شما نقش بسیار مهمی در سلامت کلی شما دارد. این ماده با مهاجمان خارجی مبارزه می کند و به سختی برای حذف باکتری ها، ویروس ها و قارچ های مضر از بدن برای جلوگیری از بیماری کار می کند.

فرقی نمی‌کند کمی زیر آب و هوا احساس می‌کنید یا شروع به بوییدن می‌کنید، یک یا دو وعده میوه بالنگ می‌تواند با ارائه دوز متمرکز ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها به شما کمک کند.

دریافت ویتامین C کافی می‌تواند علائم را کاهش داده و طول مدت عفونت‌های تنفسی مانند سرماخوردگی را کوتاه کند. همچنین ممکن است در پیشگیری و بهبود نتایج بیماری هایی مانند ذات الریه، مالاریا و اسهال مفید باشد.

در همین حال، آنتی اکسیدان ها می توانند به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو و جلوگیری از آسیب به سلول های ایمنی کمک کنند. حتماً میوه بالنگ را با برخی دیگر از تقویت‌کننده‌های طبیعی ایمنی مانند عصاره سنجد، پروبیوتیک‌ها و زنجبیل ترکیب کنید تا سیستم ایمنی بدن شما به خوبی کار کند.

2. التهاب را کاهش می دهد

اگرچه التهاب حاد یک پاسخ طبیعی توسط سیستم ایمنی است که برای کمک به محافظت از بدن در برابر عفونت طراحی شده است، التهاب مزمن می تواند تأثیر جدی بر سلامتی شما داشته باشد و تصور می شود که به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان کمک می کند.

یکی از دلایل اصلی التهاب، تجمع رادیکال‌های آزاد مضر است که مولکول‌های بسیار واکنش‌پذیری هستند که می‌توانند به سلول‌های شما آسیب وارد کنند. مانند سایر مرکبات، میوه بالنگ سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش التهاب کمک کند.

یک مطالعه لوله آزمایش از کره در واقع نشان داد که درمان سلول ها با روغن ضروری بالنگ می تواند چندین نشانگر التهاب را کاهش دهد. میوه بالنگ همچنین سرشار از ویتامین C است، یک ریزمغذی مهم با خواص آنتی اکسیدانی که به کاهش التهاب نیز کمک می کند.

علاوه بر میوه بالنگ ، سایر غذاهای ضد التهابی که باید مصرف کنید عبارتند از سبزیجات برگ دار، چغندر، کلم بروکلی و انواع توت ها.

کاهش خطر ابتلا به سرطان با میوه بالنگ

3. ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد

آنچه در بشقاب خود می‌چینید می‌تواند بر بسیاری از جنبه‌های سلامتی، از جمله خطر ابتلا به سرطان، تأثیر بگذارد. میوه لیمو سرشار از ریزمغذی‌ها، کاروتنوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌های مهم است که ممکن است برای پیشگیری از سرطان مفید باشد.

مطالعات متعدد نشان داده اند که مصرف بیشتر بالنگ می تواند با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط باشد. یک تجزیه و تحلیل از نزدیک به 13000 نفر نشان داد که مصرف بیشتر مرکبات با کاهش خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی فوقانی مرتبط است و مطالعه دیگری نشان داد که مصرف بیشتر مرکبات با کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به سینه زنان مرتبط است.

برای بهترین نتیجه، میوه بالنگ را با یک رژیم غذایی غنی از سایر غذاهای ضد سرطان، مانند سبزیجات چلیپایی، قارچ، انواع توت ها، و محصولات لبنی کشت همراه کنید.

4. سلامت قلب را ارتقا می دهد

بیماری قلبی مشکلی است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. در واقع، بیماری قلبی عامل 31.5 درصد از کل مرگ و میرها در سراسر جهان است و تخمین زده می شود که 44 درصد از جمعیت ایالات متحده تا سال 2030 به نوعی بیماری قلبی مبتلا شوند.

مطالعات نشان می دهد که خوردن مرکبات مانند بالنگ ممکن است به حفظ سلامت قلب و محافظت در برابر بیماری قلبی کمک کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف مکرر مرکبات با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته در بین 10623 نفر مرتبط است.

همچنین مصرف بیشتر مرکبات با خطر کمتر بیماری قلبی و حتی مرگ مرتبط است. علاوه بر مرکبات مانند بالنگ ، بشقاب خود را با سایر غذاهای مفید برای قلب مانند سالمون، جو، آووکادو و غلات کامل پر کنید.

میوه بالنگ در مقابل در مقابل لیمو و لیمو ترش

میوه بالنگ، لیمو و لیموترش همه انواع مرکباتی هستند که متعلق به یک نوع از گیاهان هستند. آنها شباهت هایی در پروفایل های تغذیه ای چشمگیر، طعم های متمایز و پالت رنگ های پر جنب و جوش خود دارند.

آنها همچنین اغلب به طور مشابه در دستور العمل ها استفاده می شوند و می توان از همه آنها برای افزودن طعمی خوش طعم به دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد.

با این حال، تفاوت های منحصر به فردی وجود دارد که این مرکبات را متمایز می کند. واضح ترین ظاهر آنهاست. بالنگ کمی بزرگتر از سایر میوه ها است و زمانی که در اوج رسیدگی است پوست زرد روشنی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا