روش های مختلف طرز تهیه و خوردن کدو حلوایی چیست؟

هر کسی که یک کدو تنبل داشته باشد می داند که بریدن کدو واقعا سخت و طاقت فرسا است. اما یکی از بهترین بخش های کدوتنبل یا کدوحیوانی ، تخم آن است که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی خوب برای بدن است (در بخش زیر به آن اشاره کرده ایم).

کدو خواص بسیار زیادی دارد که استفاده از آن را برای خیلی از افراد واجب کرده است. اما وقتی نمی‌دانید که چه فوایدی برای بدن شما دارد، نمی‌توانید متوجه شوید که چقدر برای سلامتی و سیستم ایمنی بدن (مخصوصاً در روزهای سرد سال) مفید است. شناخت خواص کدو تنبل یا همان کدو حلوایی، می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر از کدو بهره بگیرید.

روش های مختلفی برای استفاده از کدو و حتی تخم کدو وجود دارد. بیشتری استفاده در انواع غذا را گوشت کدو دارد. کگه در این مقاله تمرکز ما بیشتر بر روی گوشت آن است. در انتها در مورد تخم کدو هم روش استفاده از آن را بیان کرده ایم.

در مورد پختن کدو تنبل، محدودیت وجود دارد، اما در استفاده از آن در انواع غذا این محدودیت کمتر است. بهترین روش پخت آن این است که آن را تفت دهید، بخارپز کنید یا به قطعات کوچک خرد کنید و به سوپ، خورش و کاری اضافه کنید.

فواید تغذیه‌ای در یک وعده کدو تنبل

آنچه را که در 1 برش معمولی کدو تنبل خام دریافت می‌کنید:

  • کالری: 30
  • چربی: 0.12 گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • سدیم: 1 میلی‌گرم
  • شکر: 3 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 1 گرم

همچنین حاوی 197 درصد از نیاز روزانه توصیه‌شده (RDI) ویتامین A و 17 درصد ویتامین C است.

انواع روش ها برای خوردن کدو حلوایی

1- اسموتی

کمی پوره باعث تقویت و ضخامت مواد مغذی به اسموتی صبحگاهی شما می شود. آن را با ادویه های گرم پاییزی مانند دارچین و جوز هندی مخلوط کنید و مقداری کره بادام به آن اضافه کنید تا بهترین غذای پاییزی را داشته باشید.

2- پنکیک

می‌توانید کمی پوره کدو تنبل را به دستور پنکیک مورد علاقه‌تان اضافه کنید تا هم رنگ و هم طعم خوبی داشته باشید. فقط آن را به مخلوط اضافه کنید و ترکیب کنید.

3- برای تهیه بلغور جو دوسر

پوره کدو تنبل را با جو و دانه چیا مخلوط کنید تا جو دوسر کدو حلوایی یک شبه درست شود.

4- برای تهیه دسر ماست

اگر طعم پوره کدو تنبل را دوست دارید، مقداری را با ماست یونانی ساده، کمی عسل و مقداری شکلات چیپسی مخلوط کنید تا یک دسر خوشمزه تهیه کنید. به این دسر ماست اصطلاحا “منچولام” نیز می گویند.

5- استفاده در ماکارونی

شاید تا بحال ندیده اید که از کدو برای استفاده در ماکارونی استفاده کرده باشید. می توانید از کدوی پخته شده به صورت مجزا در ماکارونی و حتی پاستا استفاده کنید.

بهتر است آن را بیشتر ریز کنید تا بتوانید همانند دیگر مواد افزودنی داخل ماکارونی براحتی میل کنید.

با تخمه کدو چیکار کنم؟

از شر آنها خلاص نشوید! دانه کدو تنبل افزودنی عالی برای سالاد، تنقلات و غیره است. در اینجا نحوه برشته کردن دانه کدو تنبل توسط کلی آورده شده است:

دانه های کدو تنبل را بردارید، آن را آبکشی کنید تا از شر هر گونه تفاله خلاص شود و سپس آن را با دستمال کاغذی خشک کنید.

روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های موردعلاقه خود را اضافه کنید.

در دمای 45 درجه به مدت 12 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت بپزد و نسوزد.

شما می توانید از تخمه کدو برای شب یلدا و در کنار دیگر آجیل و خشکبار استفاده کنید.

حتی می توانید آن را خشک کرده و به آن پودر ادویه های مختلف اضافه کنید و هر زمانی که قصد داشتید یک فیلم و یا یک فوتبال هیجانی را تماشا کنید ، از آن استفاده کنید.

اگر شما هم روشی برای اینکه بتوانیم از کدو حلوایی (کدو تنبل) استفاده کنیم را مدنظر دارید ، حتما در بخش نظرات برای ما و دیگر دوستان ارسال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا