طرز تهیه آش گندم سنتی و مجلسی بدون گوشت خوشمزه

در فصول سرد سال یکی از بهترین غذاهایی که میتواند در کنار خانواده حس گرما را بدهد، آش گندم هست. آش گندم با توجه به طبع گرمی که دارد، میتواند بدن شما را در فصل سرد سال گرم نگه دارد. خیلی از خام های ایرانی طرز تهیه آش گندم را به شما ساده میدانند، اما همیشه برخی از افراد هستند که در مورد دستور پخت این آش گرم و خوشمزه آشنایی ندارند.
امروز قصد داریم با توجه به مواد لازم که برای شما معرفی میکنیم، آموزش پخت آش گندم به روش ساده را برای شما آموزش دهیم. پس تا آخر این آموزش آشپزی و طرز تهیه آش با سایت کوک باش همراه باشید.
همیشه پخت هر نوع آش نیازمند زمانی بیشتر از غذاهای معمولی است و به طبع آش گندم ساده هم از این قاعده مستثنا نیست. برای آمده کردن کامل این غذا چه در مرحله آمادهسازی و در مرحله زمان پخت آن حدود 2 ساعت زمان نیاز است.
طرز تهیه آش گندم ساده
مواد لازم برای این آش خوشمزه
مقدار مواد لازمی که برای آی ن آش خوشمزه و مقوی در بخش زیر قرار دارد برای 6 نفر آمادهشده است.
- پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
- نخود آش 250 گرم
- سیر داغ 3 قاشق غذاخوری
- گندم پوستکنده 400 گرم
- لوبیا چیتی 250 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کشک به مقدار لازم
- سبزی آش 1 کیلوگرم
دستور پخت آش گندم به روش ساده و مواد اصلی
1- همیشه برای پخت آش باید حبوبات و نخود را در شب قبل خیس داده باشید تا نفخ آن گرفته شود. سبزی را باید خرد کنید و آماده نگه دارید. در همین مرحله باید قابلمه را آماده کرده و سپس گندم شسته شده و حبوباتی که شب قبل خیس دادهاید را در آن اضافه کنید و بگذارید با به خوبی نرم شده و پخته شود.
2- حالا که حبوبات به خوبی پختهشده است، سبزی آش را همراه با سیر داغ و همچنین پیاز داغ به قابلمه اضافه کنید. یادتان باشد که فلفل و زردچوبه را در زمان سرخ کردن پیاز و سیر به بقیه اضافه کنید. این کار به این دلیل است تا پیاز و سیر به خوبی تفت بخورد و با باقی مواد به خوبی ترکیب شود.
3- همیشه وقتی مواد را کامل با هم ترکیب میکنید باید حرارت را پایین بیاورید تا طعم و بوی مواد با همدیگر حل شود. در ادامه و بعد از اینکه کل مواد پخت برای آش گندم با هم ترکیب شد و طعم و بوی آنها به خوبی در همدیگر ترکیب شد و همچنین آش به غلیظی کافی رسید، حرارت را خاموش کنید و آش را از قابلمه در یک ظرف بزرگ برسید.
4- شما میتوانید بعد از 1 دقیقه بر روی آش گندم ترکیبات دیگر ماند سیرداغ و پیازداغ و کشک به همراه نعناع را اضافه کنید تا طعم و بوی آش گندم بیشتر شود.
امیدواریم که از این آموزش آشپزی و طرز تهیهاش گندم لذت برده باشید. حتماً نظرات خودتان را برای ما در زیر این آموزش آشپزی ارسال کنید و بعد از اینکه آش گندم را میل کردید، حسی که بعد آن دارید را برای ما و سایر دوستان ارسال کنید تا آنها هم یکبار این آش خوشمزه را درست کرده و میل کنند.
آموزش آشپزی بیشتر:
طرز تهیه سوپ ورمیشل به روش اصلی
طرز تهیه خوراک جگر با مواد اصلی
نکات مهم برای غذا:
زمان آمادهسازی این غذا، در حدود 20 دقیقه است. |
همچنین، زمان پخت آن در حدود 180 دقیقه است. |
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 6 نفر، آماده شده است. |
میتوانید این غذا را برای وعدههای نهار و شام سرو کنید. |
شما میتوانید گوشت مرغ و یا گوشت قرمز به صورت رشتهرشته شده را به ترکیبات آن اضافه کنید تا آش گندم مقوی و پروتئین دار داشته باشید. |
بهتر است برای سبزیجات مورد استفاده در این آش از جعفری، اسفناج و گشنیز کمک بگیرید. گزینه جایگزین برای اسفناج، برگ چغندر است. |