طرز تهیه سوپ ورمیشل (بهترین آموزش آشپزی سوپ رشته فرنگی)

امروز قصد داریم در مورد یک سوپ خوشمزه که وقت کمی هم برای پخت و آماده کردن نیاز هست، با شما باشیم. سوپ ورمیشل که از ان به عنوان سوپ رشته‌فرنگی یاد می‌شود به خاطر موادی که برای آماده کردن آن استفاده می‌شود، دارای مواد مقوی و مغذی برای سلامت و ایمنی بدن است و برای کسانی که قصد دارند در دوران رژیم لاغری خودشان یک سوپ عالی با مواد مغذی و کربوهیدرات کم مصرف کنند، بسیار گزینه مناسبی است.

مهم‌ترین موادی که در این سوگ استفاده می‌شود ورمیشل است که بسیار خوشمزه است. اما متاسفانه در ایران کمتر از این وسیله برای آشپزی سوپ و پخت انواع آش استفاده می‌شود. اما امروز قصد داریم تا در مورد طرز تهیه سوپ ورمیشل با شما صحبت کنیم و بهترین روش آشپزی این سوپ خوشمزه و مقوی را برای شما آموزش دهیم.

البته این سوپ دستور پخت های متنوعی دارد و در برخی نقاط جهان با طعم و مزه‌های مختلفی دارد. زیرا شما می‌توانید برخی مواد آن را کم کنید و مواد دیگری و سبزیجات دیگری را به ترکیب سوپ ورمیشل اضافه کنید.

با توجه به اینکه مواد این سوپ زیاد نیست و فقط نیاز به ترکیب کردن برخی مواد است، وقت زیادی را از شما نمی‌گیرد. پس شما می‌توانید این سوپ خوشمزه را در زمان کوتاهی آماده کنید. شما می‌توانید در 1 ساعت این سوپ مقوی را آماده کنید.

یکی از مواد لازم این غذا ذرت پخته است که شاید نتوانید به‌راحتی به‌دست آورید و در غذا استفاده کنید. در این صورت ما به مشاء پیشنهاد می‌دهیم که از قارچ برای این سوپ کمک بگیرید.

یکی از ویژگی‌های سوپ و آش این هست که می‌توانید از آنها برای وعده‌های صبحانه ف پیش‌غذا و شام استفاده کنید. گرچه حتی در برخی مناطق مختلف جهان در وعده‌های نهار هم میل می‌شود.

دستور پخت و آموزش آشپزی سوپ ورمیشل

مواد لازم برای سوپ ورمیشل

  • سیب زمینی 2 عدد
  • ذرت 1 لیوان
  • هویج 4 عدد
  • عصاره مرغ 2 بسته
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • ورمیشل به مقدار لازم
  • سینه مرغ 400 گرم

طرز تهیه سوپ ورمیشل

1- یک قابلمه را انتخاب می‌کنید و در کنار نمک، سینه مرغ، آب و فلفل، 1 عدد پیاز خرد شده نگینی را اضافه کنید.

2- در مرحله باید بعد از اینکه سینه مرغ نیم پز شد، باید از قابلمه جدا کنید و به صورت ریش‌ریش آن را آماده کنید. همچنین برای اینکه بتوانید آب مرغ را به سوپ اضافه کنید باید آن را نگه دارید.

3- در همین حین باید 1 قابلمه دیگر را آماده کرده و در حدود 8 لیوان آب تصفیه‌شده یا حتی 8 لیوان آب مرغ را در کنار عصاره‌های مرغ در آن ریخته و سپس آب مرغی که در مرحله 2 نگه داشته‌اید را به آن اضافه کنید. در آخر باید منتظر باشید تا آب جوش بیاید.

4- حالا که آب در حال جوشیدن است، باید سینه مرغی که ریش‌ریش کرده‌اید را به همراه هویج و سیب‌زمینی (نگینی خرد شده) را به آن اضافه کنید.

5- دقت کنید که اگر هویج و سیب‌زمینی نرم شدند بهترین زمان برای اضافه کردن ورمیشل، نمک و فلفل، ذرت پخته و رب گوه فرنگی است.

6- در زمانی که مواد مرحله قبل در حال جا افتادن هستند، باید جعفری را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس 10 دقیق زمان بگیرید تا سوپ ورمیشل بر روی قابلمه و حرارت بماند.

7- در نهایت و زمانی که کل مواد به خوبی با هم ترکیب شدند باید سوپ ورمیشل را از قابلمه خارج کنید و با آب‌لیمو و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید ترکیب کنید و در کنار دوستان و خانواده خودتان میل کنید.

امیدواریم که از این غذای خوشمزه لذت ببرید. حتماً نظرات خودتان را برای ما بعد از تهیه سوپ ورمیشل در زیر این پست ارسال بفرمایید.

آموزش آشپزی بیشتر:

طرز تهیه آش گندم سنتی و مجلسی بدون گوشت خوشمزه

طرز تهیه خوراک جگر با مواد اصلی و روش ساده و حرفه ای

نکات مهم برای غذا:

زمان آماده‌سازی این غذا، در حدود 10 دقیقه است.
همچنین، زمان پخت آن در حدود 50 دقیقه است.
مواد لازم در این آموزش آشپزی برای 4 نفر، آماده شده است.
می‌توانید این غذا را برای وعده‌های صبح، پیش‌غذا و شام سرو کنید.
می‌توانید از آن به عنوان یک وعده غذایی رژیم لاغری میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا